A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Öt zene, hogy jól induljon a napod!

2017/06/26. - írta: SimGuruZoli

nevtelen.pngNem is olyan rég, egy Tipp keretében megmutattam nektek, hogyan tudtok a The Sims 4-be saját zenéket rakni, ma pedig öt olyan zenét ajánlok aminek a Simlish verziója bár benne van a játékban, az eredetit még nem hiszem, hogy hallottad. Jó zenehallgatás! 

Kezdjük az egyik személyes kedvencemmel:

#1 Katy Tiz - Whistle (While You Work It)

Katy zenéjével tutira jól fog indulni a napod, fülbemászó dallamának köszönhetően pedig egész nap ezt fogod fütyörészni.:)

#2 Zedd - Beautifull Now

Ha bulizni szeretnél a Get Together kiegészítő főcímdala ként híressé vált Beautifull Now az egyik legjobb választás lesz!

#3 Tegan and Sara - Stop Desire

Ha csak egy picit is szomorkás a hangulatod, a Stop Disere felpörgeti! Apropó, Tegan and Sara dala lett a City Living kiegészítő főcímdala is. 

#4 Echosmith - Nothing's Wrong

Ha egy picit lazább napot szeretnél tartani, indítóként az Echosmith dala tökéletes lesz. Magával ragadó laza, ám de mégis temperamentumos dallamvilága elrepít egy sokkal nyugodtabb helyre. 

#5 Jace Jupiter - Obrayzow

És a végére hagytam a legjobbat:) Bár ez picit csalás ugyanis az Obrayzow Simlish nyelven íródott, minden Simmernek ismernie kell a The Sims 4 Főcímdalát! Vidám, pörgős, hangulatos - az egyik legjobb Simlish zene! 

Remélem ezek után a számok után már csak jó napotok lesz! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása