A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Dine Out Game Pack - Játékteszt

2017/07/04. - írta: dakosgergo04

dine_out_2.png

Sziasztok! Ma egy kiegészítő tesztet hoztam nektek, amiben a Dine Out Game Packkel fogunk megismerkedni, egy kicsit közelebbről. Ezt a Game packet Originen tudjátok megvásárolni kb. 6000 ft.ért, de Bundle csomagban is elérhető. Lássuk is.

1. Hogyan vásároljunk éttermet?

    1. Kattintsunk a Telefonra        

    2. Válasszuk ki a Buy a restaurant pontot

           Ilyenkor a a játék kidob a városválasztóba, ahol kiválaszthatjuk melyik városban szeretnénk éttermet nyitni.            Válasszuk ki a várost, majd válasszunk telket. Ezután építsük fel álmaink étkezdéjét!

2. Hogyan tegyünk pénzt a "bizniszbe"? 

07103a2739899cea527900a479583a3f.jpg

      Ez talán a legfontosabb rész, mert enélkül nincs étterem. Pénzt úgy tudunk át "transzferálni", hogy a háztartás       pénzéből átrakunk annyit az étterem kasszájába, amennyit szeretnénk. Először érdemes többet átrakni, mert         a későbbiekben vissza tudjuk csinálni.

3. Hogyan tegyük az éttermet igazán étteremmé?

    

  Ezalatt nem a dekorációra gondolok arról majd később, ugyanis van néhány olyan dolog, ami nélkül az étterem    nem lenne éterem. Ilyenek például az alkalmazottak. Szükségünk lesz pincérekre, szakácsokra, és                recepciósra aki egy pult mögött állva segít az asztalfoglalásban. Kellenek elengedhetetlen tárgyak is mint pl. az asztalok, székek, mosogató, pult, wc stb... Úgynevezett perk pontokkal bónuszokat vásárolhatunk, amelyekkel feljebb javíthajtjuk éttermünk "minőségét". Perk pontokat pedig úgy tudunk szerezni, ha a éttermi interakciókat teljesítünk, pl. vendégek köszöntése, ingyen desszert felszolgálása stb. 

4. Mire kell figyelni ha jön az étteremkritikus?
   a0b15e1f8bfa10408c638a2c86c369af.jpg

Legyünk vele, és másokkal is kedves az idő alatt,mert ha nem vagyunk azok levonhat egy csillagot. Ha viszont tetszik neki a kaja és a környezet is barátságos akár kaphatunk is. Ez attól is függhet, hogy a kritikus mennyire kritikus :D

5. Mit kell tenni, ha egy munkással nem vagyunk megelégedve?

843b419b80425d8801ddda55e045ae84.jpg

Kirúgni, vagy elküldeni tanfolyamra úgynevezett trainingre... Ez több ideig is eltarthat, így addig érdemes egy másik alkalmazottal helyettesíteni őt. Ez sajnos pénzbe kerül így érdemes átgondolni, hogy melyik éri meg jobban. Egy új alkalmazott, vagy egy meglévő alkalmazott továbbképzése. Amikor egy dolgozót felveszünk, meg tudjuk nézni miben kiemelkedő az adott munkás, így könnyebb eldönteni, kell-e továbbképzésre küldeni, vagy maradhat így is.

6. Mit jelent a simek fölötti kristály?               

c5dfc31bb81280022a6ac3ed3d9d0628.jpg

A simek feje fölötti jel azt jelenti, hogy mennyire vannak megelégedve a simek az adott hellyel. Ha éppen tetszik nekik valami akkor zöld, ha valamivel pedig nem tudnak egyet érteni, akkor piros. A kristályban található jelből megtudhatjuk, mi az ami elnyerte, vagy éppen nem nyerte el a tetszésüket. Érdemes ezekre az apró, mégis fontos dolgokra odafigyelni, mert az a fránya ellenőr bármikor felbukkanhat. 

7. Az ételekről

2cb1102138d48f58f813a5c1afbfb909.jpg

A kiegészítővel sok új ételt,italt kaptunk, ami eddig a játékban nem, viszont a való életeben elérhető volt. Ilyen például a legalapabb ital az éttermek itallapján, a bor. Ezeket az ételeket pedig úgy tudjuk megrendelni, hogy miután lefoglaltuk az asztalunkat, kattintsunk rá, majd válasszuk az order to table opciót. Ilyenkor a pincér kijövetele után egy menübe kerülünk ahol kiválaszhatjuk, mit szeretnénk enni. Ital, főétel előétel és desszert közzül választahtunk. De ezeket az ételeket nem csak étteremben ehetjük, ha olyan ügyes a simünk, még talán ő is elsajátíthatjtja az elkészítési technikát. 

8. Az éttermek fajtái 

Az éttermeknek fajtái is vannak. Van gyorsétterem, tenger gyümölcsei étterem, olaszos étterem illetve minőségibb, drágább étterem. Ajánlott először a gyorsétteremmel kezdeni, mert abból egészen olcsón is ki lehet jönni.

Az én véleményem erről a kiegészítőről nem lenne más, mint hogy szerintem nagyon jól sikerült, ez az egyik kedvencem. Tetszik hogy próbáltak mindenre odafigyelni, hogy még az étteremkritikus is kijön néha napján, de az is egy nagyon jó dolog, hogy  sok-sok ételt, italt kaptunk, amiket  a simünk is el tud készíteni, nem kell azért elmenni az étterembe hogy ehessünk valami finomat. 

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása