A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Jelentkezz fordítónak!

2017/10/30. - írta: SimGuruZoli

33.png

A The Sims 4 már több mint három éve megjelent, sajnos magyar nyelv nélkül. A fordítócsapatok a megjelnés óta fordítják a játék szövegsorait ám kevesen vannak és ez nagyon lassan megy, ráadásul a folyamatosan megjelenő kiegészítők sem könnyítik a dolgukat...Pár nappal ezelőtt a még egyetlen aktív fordítócsapat létszáma is egyetlen főre csökkent, szóval elérkezett az idő, hogy a The Sims Hungary segítsen a helyzetükön! 

the-sims-4-standard-edition_pdp_3840x2160_en_ww.jpg

A jelentkezéshez nem lesz másra szükséged csak egy közepes szintű angoltudásra, minimális informatikai ismeretre és rengeteg kitartásra, ugyanis több ezer fordításra váró sor van még hátra. Természetesen a mi szerkesztői csapatunk is beszáll a mókába, reméljük minél hamarabb létrejön a teljesen magyar The Sims 4! Együtt, közösen megcsinálhatjuk! 

Jelentkezni a llajti@gmail.com email címen tudsz. Csak annyit kell írnod az emailbe, hogy szeretnél The Sims 4 fordítónak jelentkezni, az illető remélhetőleg felvilágosít minden részletről! Reméljük felkeltettük pár ember érdeklődését:)

A félkész fordítás letölthető INNEN.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása