A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Dobd fel a házad: Egy medencével!

2017/12/04. - írta: SimGuruZoli

medence.png

Legújabb barkács sorozatunkban arra keressük a megoldást, hogy hogyan varázsolhatunk unalmasnak tűnő házunkból igazi látványosságot! Rengeteg tippel készültünk nektek a medence falu szobától kezdve, egészen a szaunáig, szóval vágjunk is bele a legelső részbe! 

12-02-17_1-22-25_am.png

Ez a ház lesz az alanyom, mely bár most sem mondható tulságosan unalmasnak, rengeteget játszottam már benne így muszáj lesz felújítanom! 

12-02-17_1-26-34_am.png

Az építkezést a legfelső emeleten kezdem ahol megnagyobbítom a tetőteret, ide fog kerülni majd a medence.

12-02-17_1-26-04_am.png

Az emelet teraszán kialakítom a feljárókat, hiszen a medencét a simek használni is tudják majd.

12-02-17_1-28-00_am.png

Miután megnéztem hogyan férne el a medence, megépítem úgy, hogy falai összeérjenek a szomszédos szobákkal.

A két érintett helységben ablakokat helyezek el, ehhez nincs szükség semmiféle csaláskódra.

12-02-17_1-36-01_am.png

Ezek után visszatérek a tetőtér átalakításához: kicserélem a medence vizének színét (Get Together kieg.), felhelyezem a kerítéseket a feljárókhoz, majd az egész padlózatot fával burkolom be, melyet később egy fűsávval török meg. 

12-02-17_1-44-18_am.png

Végül berendezem az újdonsült tetőteret bútorokkal, bokrokkal és kerti lámpásokkal, ahol remek medencés bulikat lehet majd csapni! 

Hat lépésembe került, és szinte egy teljesen új Sim Otthont kaptam, remélem elnyerte tetszéseteket ez az apró kis bemutató! Ha szeretnél még hasonlókat látni, mindenképp add le szavazatod!

UI: Ha szeretnél további képeket látni a tetőkertről, kattints az alábbi képre a galéria megnyitásához. 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása