A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Jungle Adventure - Érkezik a 6. Játékcsomag!

2018/02/06. - írta: SimGuruZoli

jungle.png

A tegnapi játékfrissítés után pár szemfülesebb felhasználó észrevette, hogy a The Sims 4 Extra Tartalmai között véletlenül feltűnt a pár hete bejelentett Game Pack. Természetesen az EA-nél hamar intézkedtek...minden infó eltűnt a csomagról. De mi itt vagyunk, és szerencsére mindent le mentettünk, úgyhogy nézzük mit kínál nekünk a The Sims 4: Jungle Adventure! 

39409048444_830a5fe360_o.png

Főbb újítások:

Vidd el simjeid egy rejtélyes kalandra a vadonba, és fedezz fel velük egy új kultúrát! Kutasd fel a dzsungel egyedi látképét, fedezd fel a titkos templomokat és küzdj meg az elátkozott kincsekért és relikviákért. Ismerd meg az új szomszédságot, Selvadorádát, és merülj bele a helyi ételek, szokások és táncmozdulatok varázsába. 

Fedezd fel Selvadorádát!

Selvadorada egy új szomszédság, ahol simjeid megismerkedhetnek a helyiekkel és túlélő felszereléseket vásárolhatnak. Kipróbálhatják a tradicionális ételeket, helyi dekorációkat vásárolhatnak, illetve új táncokat és szokásokat tanulhatnak. Öltöztesd simjeid a dzsungel ihlette elnyűhetetlen színes-mintás ruhákba, hogy szebben ragyogjanak, mint a papagájok!

Irány a dzsungel!

Nem árt, ha simed felszerelkezik pár instantzuhannyal, rovarírtóval és száraz eledellel, hiszen a dzsungel mélyén minden az életére akar majd törni. A mérgező darazsaktól kezdve egészen a halálos pókokig. Indulj útra és fedezd fel a rejtett tavakat és ősi romokat, hogy megtaláld az értékes kincseket! 

Kutasd fel a rejtett templomokat!

Simed biztosan meglepődik majd, mikor túrázás közben ismeretlen templomokba botlik. Merészkedj be a titkos szobákba, ahol hatalmas kincseket és felbecsülhetetlen értékű relikviákat találhatsz. Nem árt ám óvatosnak lenni, hiszen bármelyik sarokból lecsaphat a végzet! Térj vissza többször, hogy újabb kincseket és csapdákat fedezhess fel! 

Gyűjts ősi leleteket!

Fedj fel rejtett tárgyakat, miközben simed az ősi relikviák után kutat. Tárd fel és vizsgáld meg őket közelebbről, az új Archelógus asztalon, ítéld meg minőségüket és add el őket amennyiért csak tudod. Óvakodj a hamis tárgyaktól hiszen nagy bajba is keverhetnek. 

A The Sims 4: Jungle Adventure GP a beharangozó szerint még idén Februárban megjelenik, úgyhogy nem kell sokat várnunk! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása