A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Debugok - Avagy a rejtett tárgyak tárháza.

2018/04/11. - írta: bomarty

debug.png

Aki régóta játszik már a The Sims-el annak valószínűleg ismerős lehet a Debug szó, de ha esetleg még nem találkoztál vele, vagy csak úgy nagyjából sejted, hogy mi is lehet, akkor ez a cikk neked szól.

a_2.png

Ha meg kellene fogalmaznom, talán azt mondanám, hogy a Debug olyan tárgy, amit a simek a játék során használnak, fellelhetnek, vagy elnyerhetnek.
Két kód segítségével könnyen elérhetőek, ezeket egymás után kell beírnod:
testingcheats true
bb.showhiddenobjects

A kódok beírása után beállíthatod a jobb oldali fülecskéknél (Content) a Debugokat, vagy a tárgykeresőbe a bal oldalon beírhatod a debug szót és így is elérhetővé válnak. Ha ezek után se találod őket, akkor a dekorációs tárgyaknál kutakodj.
b_3.png
Ebben a cikkben csak a The Sims 4 alap játékának Debugjait fogom nektek bemutatni, de megemlíteném, hogy minden kiegészítővel több és több tárgy válik elérhetővé.

Kezdjük azokkal a tárgyakkal, amiket simeink a játék alatt tudnak elkészíteni alacsonyabb-magasabb szintű kézműves jártassággal. Ha nincs kedved kivárni míg elérnek egy bizonyos szintet, akkor a debugok között válogathatsz ezekből a tárgyakból.

c_1.pngd.png

A következő csoportba tartoznak azok a tárgyak, fali dekorációk, amiket gyűjthetnek, vagy különböző helyeken fellelhetnek a simek. Ezekkel könnyen feldobhatsz bármilyen szobát. A színes húsvéti tojások a konyhában, kertben nagyon mutatósak, míg a különböző figurákat témájuktól függően elhelyezheted például étteremben, könyvtárban, gyerek szobában.


A játék során elnyerhet simünk különböző kitüntetéseket. Ezeket a fali díszeket és pár képeslapot látsz a következő képen. A képeslapokat szintén a játék során egy távoli levelező társtól kapja simünk. Szerencsére ezekkel a kódokkal azonnal elérhető bármelyik.

A gyűjtemények egész sora áll rendelkezésünkre, mint például a különböző fajtájú halak. Mondanom sem kell mennyire szemkápráztatók és ezeket is akár egy konyhába, vadászházba, vagy műhelybe is elhelyezhetjük.

q.png

r_2.png
Ha csak az alapjátékkal rendelkezel és már unod a festményeket, akkor a Debugok segítségedre lehetnek egy szoba dekorálásánál , ugyanis elérhetővé válik néhány új, lélegzetelállító kép is.

A végéhez közeledve hagytam a méretben és jelentőségben is nagyobb Debugokat, mint a közösségi illemhelyeket, varázsfát, elhagyatott bányát, vagy a tavakat. Ezeket a tárgyakat ugyanúgy, ugyanolyan feltételekkel tudod használni, mint a játékban. A tó esetén külön kiemelném, hogy magát a horgászhelyet is le tudod rakni így azt is te állíthatod be honnan pecázzanak a simek.

Összességében nagyon sok tárgy elérhető még ezeken kívül is, amit alul a galériára kattintva megnézhetsz.
Remélem segítségedre voltam ezzel a cikkel és te is kipróbálsz egy-két Debugot. Az én kedvencem a tó, amit bármelyik ház elé-mögé el tudok helyezni.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása