A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Live in Business mod - Játékteszt

2018/04/17. - írta: SimGuruZoli

live_in_business.png

Mindig is szerettél volna a házadból egy igazi bárt, kávézót, napközit, vagy esetleg egy nightclubbot csinálni, de a játék korlátai visszafogtak? Akkor ez a mod neked készült, hiszen ennek segítségével minden álmodat valóra válthatod! 

A Live in Business lényege az, hogy a moddal érkezett négy új Telek Tulajdonsággal lehetővé teheted azt, hogy simed háza egy "közösségi terület" legyen. Mivel a ház a tulajdonság aktiválása után egy ál közösségi területként fog futni, ezért idegen simek fogják azt látogatni - így jöhet létre a saját vállalkozásod. 

Otthoni Kávézó (Szükséges hozzá a Get Together kiegészítő)

liveinbusiness3.jpg

  • Ha egy otthoni kávézót nyitsz, kávézni vágyó vendégek fognak megjelenni a telkeden. 
  • A kávézót bármelyik nap, bármelyik órájában kinyithatod. 
  • Miközben a kávézód nyitva van, 1500-1750 Simoleon bevételhez juthatsz egy számítógépen vagy tableten keresztül.
  • Akár az eladott kávék és italok után is szedhetsz be Simoleont, ha használod LittleMsSam egy másik modját, a More buyable Venues Mod-ot. 

Otthoni Bár 

liveinbusiness1.jpg

  • Ha egy otthoni bárt nyitsz, szomjas, és vidám simek fognak megjelenni a telkeden.
  • A bárt bármelyik nap, bármelyik órájában kinyithatod. 
  • Miközben a kávézód nyitva van, 1000-1250 Simoleon bevételhez juthatsz egy számítógépen vagy tableten keresztül.
  • Akár az eladott italok és ételek után is szedhetsz be Simoleont, ha használod LittleMsSam egy másik modját, a More buyable Venues Mod-ot. 

Otthoni Nightclub

liveinbusiness2.jpg

  • Ha egy otthoni bárt nyitsz, bulizni vágyó simek fognak megjelenni a telkeden.
  • A Nightclubot bármelyik nap, bármelyik órájában kinyithatod.
  • Miközben a Club nyitva van, minden sim belépése után 120 Simoleon bevételhez juthatsz.
  • Akár az eladott italok és ételek után is szedhetsz be Simoleont, ha használod LittleMsSam egy másik modját, a More buyable Venues Mod-ot. 

Otthoni Napközi

liveinbusiness4.jpg

  • Ha egy otthoni napközit nyitsz, minden reggel 5-8 tipegő fog a házadhoz érkezni. 
  • A tipegőkért 12 óra után jönnek a szüleik, de hamarabb is bezárhatod a napközit.
  • A napközit bármelyik nap kinyithatod. 
  • Miközben a napközi nyitva van, minden tipegő után 300 Simoleon bevételhez juthatsz, ha gondosan vigyáztál rájuk. 

További tudnivalók: 

Amint aktiváltad ez egyik moddal érkező telek tulajdonságot, az ajtókra kattintva nyithatod ki, és zárhatod be vállalkozásod.

Miután megnyitottál egy vállalkozást, 12 óra után az automatikusan bezár, ha ezt nem tennéd meg előtte.

A megjelenő NPC simek a játék adatbázisát használják, így azok ugyan úgy fognak viselkedni, mintha egy rendes közösségi területen lennének. 

Ha nem szeretnél idegenekkel találkozni a házad privát részeiben, győződj meg róla, hogy beállítottad-e a bizonyos ajtók nyithatóságát. Érdemes a ház privát részét körbevenni egy kerítéssel, hogy a vendégek semmiképpen se jussanak be a házadba.

A mod idegen, irányíthatatlan simeket fog a telkeden megjeleníteni, a háztartásod számától függetlenül. Amennyiben gyengébb géppel rendelkezel, előfordulhat, hogy a játék elkezd szaggatni, de akár le is fagyhat a játék. 

A mod megadja a lehetőséget arra, hogy akár egyszerre két vállalkozást is vezess, (Pl. Napközben egy kávézó, éjszaka pedig egy bár) de nem ajánljuk, hogy egynél több vállalkozást vezess egy háztartáson belül. 

live_in.png

A mod letöltése és telepítése a szokásos módon zajlik. Lépj fel LittleMsSam blogjára, majd a Live in Business mod adatlapján görgess a cikk végére, itt kattints a nagy, kék letöltés gombra. 

2018-04-14_4.png

Ha sikeresen letöltötted a modot, csomagold ki a fájlt pl. WinRAR segítségével, és másold át a PACKAGE és a TS4SCRIPT fájlokat a Mods mappába. (Dokumentumok > Electronic Arts > The Sims 4 > Mods) 

cenzura_2.png

Ha eddig még nem használtál modokat, akkor indítsd el játékodat, lépj be a beállításokba (...) kattints az Other fülre, majd engedélyezd az Egyedi Tartalmakat (Custom Content) és a Script Modokat. Kattints az Apply Changes gombra, majd indítsd újra a játékod. 

Ha tetszik a mod, és a róla írt teszt, mindenképp lájkold a cikket, és kövess minket, hogy ne maradj le a következőkről sem! 

Forrás: LittleMsSam

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása