A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Ne hibázz! - Kihívás

2018/04/24. - írta: bomarty

ne_hibazz.png

Ez a kihívás azoknak készült, akik szívesen építenek a The Sims 4 - ben.

1_23.png

A kihívás szabályai:

- Azt a falat, amit már egyszer letettél később nem mozdíthatod el és nem törölheted.

- Azt a tárgyat, amit már egyszer letettél később nem mozdíthatod el a helyéről, de forgathatod, valamint a színén változtathatsz.

- A tetőt nem mozdíthatod el egészében, ha már egyszer letetted, viszont a magasságán és oldalt a hosszán változtathatsz.

- A falakat csak egyszer festheted ki és a padlót is csak egyszer teheted le, szóval jól gondold meg milyen színeket választasz.

- A szórófestékkel csak egy rétegben fújhatsz.

 

A kihívás menete:

- Nyiss meg egy tetszőleges üres telket építés módban. Ajánlatos kisebb telekre építeni, mert kevés az idő, hogy kitölts egy nagyobb területet.

- Az építésre 15 perc áll rendelkezésedre.

- Az építés során nem használhatsz kódot, amivel például egymásba forgathatod, vagy könnyebben elhelyezheted a tárgyakat.

- A szabályok betartásával, ha egy tárgyat rossz helyre raktál le, akkor az ott marad.

2_27.png

3_23.png

4_22.png

5_18.png

6_18.png

7_20.png 

Érdemes a kihívást többször megcsinálni. Nekem elsőre a nappalit sajnos már nem sikerült elkészítenem, de gyakorlással gyorsabban lehet építeni egy idő után. 

8_20.png

Remélem ez a rövid kihívás felkelti az érdeklődésed! Összesen negyed órát vesz igénybe, érdemes kipróbálni!

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tóth Gréta 2019.04.26. 20:16:55

Én és a barátnőm megcsináltuk ezt a kihívást! Sokat bénáztunk,de sikerült egy "normális házat" összehozni. Nekem egyépként nagyon tetszett ez a kihívás. És a barátnőmnek is nagyon tetszett☺
süti beállítások módosítása