A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Így építs Modern Fürdőszobát a The Sims 4-ben!

2018/05/21. - írta: bomarty

furdo.png

Ha fürdőszobáról van szó mindig nehézkesen látok hozzá az építéshez a The Sims 4-ben. Egy kisebb szoba esetében még könnyű a dolgunk, de egy nagyobbnál fontos úgy megtalálni az elrendezést, hogy stílusos maradjon.

11_14.png

Ebben próbálok neked segíteni és megmutatni, hogy az alapjátékkal hogyan lehet modern, hangulatos és egyedi fürdőszobát készíteni.

Tarts velem lépésről lépésre és építsd meg te is!

1. Lépés:

A szoba mérete: 6 x 5 egység! A rövidebb falat a saroktól két egységre válaszd el egy 4 egység hosszú fél fallal (a legmagasabbal), majd tegyél a tetejére fehér szegélyt! Rakj le két lámpát a szoba két oldalára, majd fesd a falat és a padlót fehérre, a fél falat feketére! A bejáratot helyezd a rövidebb üres fal közepére!

1_28.png

2. Lépés:

Keresd meg a képen látható ablakokat és tegyél belőlük két darabot a fél fal közepére!

2_32.png

3. Lépés:

A konyhabútoroknál találod meg ezeket a szekrényeket (keress fehér, szürke, vagy fekete színűt)! Tegyél belőlük négyet a fél fal elé és kettőt merőlegesen a sarokba a fél fal vonalával egy magasságba!

3_28.png

4. Lépés:

Következik a berendezés! Ahhoz hogy a tükröt végig tudd tenni a szoba falán egy csalást kell használnod: bb.moveobjects. Miután ez aktív a képen látható módon helyezd el a tükröket, majd tegyél a sarokba jakuzzi kádat, vele szemben szintén a sarokba kerül egy modern csaptelepet és a fürdő másik oldalára a szekrények és a fal közé egy WC!

4_26.png

5. Lépés:

A WC oldalán lévő két középső szekrénybe rakj egy-egy fekete csapot és a fél fal egyik végére tegyél egy tükröt, a másikra üvegkerítést!

5_22.png

6. Lépés:

Következik a szoba dekorálása! Mivel a moveobjects kód aktív, ezért könnyedén le tudod rakni így a köpenyeket és törölközőket a kád fölé! Ha túl nagynak érzed a tárgyakat rájuk kattintva az Alt+Ő lenyomásával kicsinyítheted őket!

6_22.png

7. Lépés:

A kád alá keress egy kör alakú szőnyeget és tedd a széléhez úgy, hogy csak a fele látszódjon! A tükör elé keress félkör alakú szőnyeget és rakd elé úgy, hogy pont a fal szélén legyen!

7_24.png

8. Lépés:

A tükör elé tegyél növényeket, majd az üvegkerítéshez egy szennyes kosarat és a képen látható hosszú szőnyeget!

8_23.png

9. Lépés:

A másik oldalra is tegyél egy modern szőnyeget, valamint a szekrényekre törölközőt, gyertyát, apró szobanövényt! A WC mellé rakj papírt és egy kisebb fali dekorációt!

9_14.png

10. Lépés:

A kimaradt két falat dekoráld szabadon, például törölközővel, köpennyel, fürdőszoba fali dekorációkkal!

10_14.png

Ha mindezzel megvagy, akkor egy stílusos, modern és hangulatos fürdőszobát építettél simeidnek!

A szoba direkt lett középen elválasztva, ugyanis így egyszerre több sim is használhatja a fürdőt anélkül, hogy zavarba jönnének egymástól.

12_10.png

Remélem tetszett ez a rövidke cikk és te is megépíted ezt a szobát!

Ha szeretnél még képeket nézegetni kattints a galériába:

 

                                                                   

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása