A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Fedezd fel a The Sims 4 világát!

2017/05/26. - írta: SimGuruZoli

Fedezd fel Sylvan Glade-t és Forgotten Grottot!

Bár kevesen tudják a The Sims 4 világa több rejtélyt tartogat magában mint azt bárki is gondolná. Gyűjthető kőzetek és fosszíliák, halak és békák na meg persze azok a bizonyos titkos helyek.

 

​Az alapjáték két titkos helyet tartogat magában, Sylvan Glade-t és Forgotten Grotto-t, előbbit Willow Creekben az utóbbit pedig Oasis Springsben találjuk meg! Kezdjük talán Sylvan Glade-el.

Ahhoz, hogy eljussunk Willow Creek titkos helyére el kell látogatnunk az “olcsó” negyedbe, azon belül pedig a Crick Cabana neveztű telekre. 

1_2.png

Itt ha egy kicsit körülnézünk fogunk találni egy a többitől különböző, varázslatos fát. Lépjünk vele interakcióba. Kattintsunk rá, majd válasszuk a Nézze, azaz "View" opciót. Ezt ismételjük addig míg meg nem jelenik az Öntözze meg, azaz a "Water" opció. Miután egy párszor megöntöztük a varázslatos fát meg fog jelenni a Chat about Roots, ezután pedig Compliment on Leaves. Ha sikeresek vagyunk a varázslatos fa törzse szétnyílik és elérhetővé válik az Explore opció. Kattintsunk rá.

2.jpg

Simünk tehát belevetette magát a kalandba, hamarosan fel fog ugrani néhány párbeszédablak, ahol a következő lehetőségeket kell majd választanunk: ​Follow the Sound, Travel Downstream, Enter the Mist, Travel to Glade. Ha esetleg az egyik pontnál a rossz opciót választjuk, akkor sincs gond, végtelen mennyiségű próbálkozásunk van.

3_orig.jpg

És már meg is érkeztünk Sylvan Gladebe! Sajnos ez egy olyan hely, ahol házat építeni nem tudunk, viszont érdemes ide eljárni. Különleges, csak itt található és fogható növények, halak mint például a Tree Fish és kőzetek várnak minket. 


A második titkos hely Forgotten Grotto. Ide már nehezebb lesz eljutni, ugyanis 10es szintű Barkács jártasságra lesz szükségünk. 
4_orig.png
Két helyen találhatjuk meg a bejáratot, az egyik a Desert Bloom Parkban van, a másik pedig a Landgraab család háza mögött.
5.jpg
Ha megtaláltuk a barlang bejáratot és sikeresen le is tudtuk szedni a deszkákat, kattints az Explore gombra, itt a következő opciókat kell választanod: Wide Path, Climb Ladder, Step onto Ledge, Travel to Grotto.
6_orig.jpg
Miután megérkeztünk a barlangba nincs más dolgunk mint szintén csak itt található békákra és halakra vadászni. A különleges Bat Fish csakis ezen a helyen fogható. 
komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása