A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Get To Work - Játékteszt

2017/05/26. - írta: SimGuruZoli

Nagy felháborodás érte a The Sims 4 játékosokat, mikor a megjelenés napján megtudták...hiányoznak az alap karrierek!
maxresdefault_2_1.jpg

​A megjelenés után pár hónapig az EA folyamatosan ingyenes tartalmakkal halmozta el a játék kedvelőit(pl. medencék, szellemek stb) így történt ez is, amikor 2014 Decemberében két új ingyenes karriert is kaptunk. Így találtak hát rá a játékra a személyi edző és irodai munkás karrierek. Sajnos ezek sem tudták megváltani a világot ezért mindenki örömére 2015. Március 31-én az EA megjelentette a The Sims 4 Get To Work kiegészítőt! 

​A Get To Work három új karrierlehetőséget tár elénk, az Orvost, a Nyomozót és végül a Tudóst. De nem hagytak minket ennyivel, a kiegészítővel már saját üzletet is nyithatunk, amiben bármit, azaz bármit eladhatunk. 

Az Orvosnak a kórházban kell végigjárnia a ranglétrát. Eleinte csak az ágyak bevetését és az ételek kiosztását bízzák ránk, majd utána ápolóvá, végül pedig sebésszé avanzsálhatunk. Minél több Előléptetési (Promotions) pontot kap karakterünk, annál több tárgyal tud interakcióba lépni a kórházban. Ezentúl, ha simünk gyereket vár már választhatjuk a "Have Baby at Hospital" azaz a "Szüljön Gyermeket a Kórházban" lehetőséget is. 

doctor_1.png

A Detektívé a következő karrier, aki természetesen a Kapitányságon tölti a mindennapjait, ahol külön kihallgatóterem, bizonyíték raktár és hasonló, a rendfenntartáshoz és nyomozásokhoz elengedhetetlen részleg áll rendelkezésünkre. Sim-ünk minden nap új ügyet kap, melynek felderítéséhez kimehet a helyszínre, kihallgathatja a tanukat, fotókat készíthet majd ha sikerül beazonosítani az elkövetőt, akkor el is kell fogni őt. A letartóztatás után az ujjlenyomat-vétel, fotózás és a vallomás rögzítése is a mi feladatunk.

cop_1.jpg

Az utolsó karrier a Tudósé, aki a  Laboratóriumban tevékenykedik, ami egy hatalmas raktár tele mindenféle high-tech kütyüvel. A Tudós célja, hogy úgynevezett Áttöréseket (Breakthroughs) produkáljon, melyekért cserébe aztán bővíthetjük az eszközeink tárházát és igen fura és egyedi növényeket is előállíthatunk. Őszintén megmondva a három közül ez a karrier a legkényelmesebb, hiszen az első Áttörés után már jóval könnyebb a dolgunk és nagyon gyorsan haladunk előre.

scientist_1.jpg

Nem a semmiért hagytam a végére ezt a karriert, ha elérünk egy bizonyos szintet napi feladatként egy teleport megépítését fogjuk kapni amelyet ha sikeresen végrehajtunk, megnyílik az út előttünk az UFO bolygóra, azaz Sixams-re. 
​​sixam-gohome-jpg-pagespeed-ce-d7was3ljas_1.jpg

Bármennyire is meglepő, a Sixam bolygót űrlények lakják. A tudós karrier teleportján kívül még van egy mód az idejutásra, kell vennünk egy űrhajót, majd ezt feltuningolni egészen odáig, hogy áttudjon kelni a féreglyukakon. Ha ezzel megvagyunk, már csak fel kell küldenünk simünket az űrbe. Az űrlény simeken kívül más érdekes dolgot is találunk itt, például kőzeteket és növényeket amelyek a földre lehozva bizony jól fizetnek. Ha szeretnél egy kis extrát vinni a konyhakertedbe az űrből származó növények elültetése elengedhetetlen! Végül ha vissza szeretnénk térni a simek bolygójára csak kattintsunk a teleportra, vagy az űrhajónkra és már indulhat is az út.

sixam_1.png

​Mint már említettem a Get To Work a három új karrier mellett immár lehetőséget ad a saját üzlet nyitására is. Ehhez nem kell mást tennünk mint jól megszednünk magunkat pénzzel, majd a telefonra kattintva a "Buy a Reatil Store" azaz a "Vegyen egy Üzletet" lehetőségre kattintanunk. Ekkor megnyílik a városszerkesztő ahol ki kell választanunk egy számunkra szimpatikus telket valamelyik városban. Ha ezzel is megvagyunk, már nem kell mást tennünk mint szabadon építkezni, a saját üzletedben bármit eladhatsz. Hogy üzleted még sikeresebb legyen, bizonyos pontokat azaz "perk points"-okat kell gyűjtened. Ha elegendőt gyűjtöttél betudod őket váltani előnyökre (pl. gyorsabb újratöltés, plusz egy eladó hozzáadása, stb.) Ha simed úgy érzi elegendő ahhoz, hogy egyedül nekivágjon a kalandnak, nem kell mást tenned mint az "Open" fülre kattintanod, ekkor elkezdenek vásárlók érkezni az üzletedbe. Ne feledd ha túl magas az ár, és túl alacsony a minőség akkor a simek nem fognak vásárolni és elégedetlenül távoznak üzletedből. 
retail_1_masolata.jpg

Új alkalmazottat a kasszára kattintva tudsz felvenni a "Menage Employees" gombra kattintva. Ne feledd, az alkalmazottaknak órabérük van, nem is akármilyen...busásan meg kell fizetni munkájukat bár lehet nem is fognak csinálni semmit sem. Az árú értéket szintén a kasszagépre kattintva tudod beállítani a "Set Price Range" gombra kattintva. 

A cikket a The Sims 4 Get To Work előzetesével zárnám. Remélem kedvet kaptatok a kiegészítő megvásárlásához! ​

Értékelés: 10\8

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása