A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4 Tropical Getaway mod.

2017/06/01. - írta: SimGuruZoli

Mivel is ünnepelhetnénk meg jobban a várva várt Nyár első napját mint egy Tengerparti Mod teszttel? Sokan kértétek eddig, hogy teszteljünk modokat is ne csak kiegészítőket, viszont eddig nem találtunk semmi "egetrengetőt" vagy "világmegváltót". Na de minap épp egy oldalon keresgélve belefutottam a Tropical Getaway nevezetű modba. 

8_2.png
Pontosabban ezt a képet láttam meg róla, először azt hittem egy design csapat szórakozik velem, de nem! Ez a mod tényleg ilyenné varázsolja a játék világát, vagyis pontosabban csak Granite Fallst. És igen, valószínüleg itt elvesztettem az olvasók lelkesedésének felét, ugyanis a használatához eredeti játék és az Outdoor Retreat kiegészítő szükséges!

De tekintsünk el ezektől és nézzünk át a dolgok jó oldalára!

csm_08-03-16_11-32-17_pm_6807e7a004.png

A csomagot egy magát Nandoo-nak nevező modder készítette, ezúttal is hatalmas köszönet neki. A mod, mint már említettem Granite Falls városát varázsolja egy teljesen új, Karribi-Hawaii stílusi köntösbe. És ez még nem minden! Nem csak a környezet változott hanem kaptunk egy teljesen új tulajdonságot is mely a Relaxer, azaz Lustálkodó nevet kapta. Az ezzel a tulajdonsággal rendelkező simek imádnak a tengerpart mellett feküdni, fagyit enni és természetesen lustálkodni. A csomag még ezen kívül tartalmaz pár új ruhát és berendezési tárgyat is, hogy Te is megtudd építeni a tökéletes nyaralót. Elutazni ide pontosan úgy tudunk mint eddig, katt a telefonra majd a kirándulás opcióra. A telkek megmaradtak, ugyan úgy egy sátorozühelyünk és négy kibérelhető faházikónk van, illetve a már jól ismert nemzeti park.

És hogy mit tudunk itt csinálni? Tulajdonképpen ugyan azt, mint Granite Falls "erdős" verziójában, történeteket mesélhetünk a tábortűznél, horgászhatunk a tengerkék vízben, vagy sétálhatunk a pálmafák között.

csm_08-03-16_11-14-00_pm_43b2e86a99.png

Összegezve a Tropical Getaway Mod, ahhoz képest, hogy TELJESEN INGYENES, több és látvanyosabb tartalmat hoz magával a játékba mint egy-egy EA által kiadott Cucc Csomag. Hamarosan itt a nyár és ha te is szeretnéd a simjeid egy igazán menő nyaralóhelyre vinni feltétlenül töltsd le a modot IDE kattintva. 

A készítő oldala német ezért itt egy ki segítség, mit és hogyan csinálj:

1. Nyisd meg a letöltési oldalt.

2. Kattints a második letöltési linkre(MediaFire - 28mb) 

3. A MediaFire oldalán töltsd le a modot. 

4. Nyisd meg a .rar fájlt, majd másold át a tartalmát a Dokumentumok > Electronic Arts > The Sims 4 > Mods mappába. 

5. Ha nem jelenik meg a mod a belépés után, ellenőrizd, hogy a Beállítások(...) Játék Beállítások > Other fül alatt az Enable Costume Content and Mods illetve az Enable Script Mods fül be van-e pipálva.

Remélem téged is annyira le fog nyűgözni ez a kis újítás mint engem, további szép napot! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása