A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

TOP3 kihívás, amellyel feldobhatod a játékélményt!

2017/06/21. - írta: SimGuruZoli

top.png

Ha már kezd unalmassá válni az alap Simes játékélmény három dolgot tehetsz: Kiegészítőket vásárolsz, modokat és egyedi tartalmakat tölteszt le, vagy belevágsz egy kihívásba. Ha te is hasonlóan érzel, maradj velünk ugyanis a mai cikkben bemutatom nektek a három leghíresebb/érdekesebb kihívást!

Kezdjük talán az egyik legnagyobb "klasszikussal"!

#1 Száz Baba Kihívás!

maxresdefault.jpg

Szinte mindenki ismeri ezt a kihívást, melynek lényege, hogy egy munkanélküli anyuka 100 babát hozzon a világra. A kihívás maga nagyon hosszú, folyamatos játszás mellett is több hónapig eltarthat, ezért csak az igazán kitartó játékosoknak ajánljuk!

Fontosabb szabályok:

A családfő nem dolgozhat, viszont festészetből, kertészkedésből stb. szerezhet pénzt, de akár nyithat egy saját üzletet, vagy éttermet is vezethet. 

Minden gyereknek más kell legyen az apukája.

A tipegők, gyerekek és tinik életcélját illetve tulajdonságaikat véletlenszerűen kell kiválaszd.

A csecsemő simet nem szabad felnöveszteni, meg kell várni míg magától átalakul tipegővé! A tipegőket akkor növesztheted fel gyerekké ha minden jártasságuk elérte a 3-as szintet! A gyerek és tini szimeket pedig akkor ha elérik az "A" értékelést az iskolában. A fiatal felnőtté vált simeket kiköltöztetheted, hogy a többi babának legyen hely!

A családfő nem házasodhat meg míg be nem lép az időskorba. 

Az örökbefogadott tipegők nem számítanak bele a kihívásba!

Ha a családfő megöregedik és már nem képes utódokat nemzeni, a háztartásban lévő legfiatalabb lány sim kell tovább vigye a családfői szerepet(Míg az új családfő be nem lép a fiatal felnőtt életkorba a kihívás "szünetel")

Ha egy sim halálközeli állapotba kerül a halálvirág és egyéb "mentőeszközök" használata tilos!

Masszázsokat és különböző boldogságpontokból vásárolt jutalmakat szabad használni.

Takarítónőt, kertészt és szerelőt hívhatsz a házhoz, viszont bébicsőszt már nem! 

Ha a családfő belép az idős életkorba és nincs a háztartásban lány sim, a kihívást elbuktad. 

A kihívás teljes szabályzatát ITT találod! 

#2 SuperSim Kihívás!

10-03-14_2-48nbspam_zps79a7deb8.png

A SuperSim kívás már nem annyira ismert mint az előző 100Baba kihívás de higyjetek nekem van olyan izgalmas! Lényege, hogy egy simmel a játék összes létező részet kimaxoljuk.

Fontosab szabályok:

A simnek az élethosszúsága "normal" szinten kell legyen, mivel ez egy viszonylag rövid sim élet bármennyiszer vissza lehet pörgetni a sim életkorát fiatlító főzetekkel, és a Romantic Garden Stuff varázskútjával. 

A simnek el kell érnie az összes jártasság 10 szintjét (A Tánc és Fotózás jártasság 5. illetve a Vámpír Tudás 15. szintjét) 

El kell érnie az összes munkában a 10. szintet. 

Teljesítenie kell az összes életcélt.

Fel kell fedezznie az összes gyűjthető tárgyat(fosszíliák, kőzetek, drágakövek stb)

Ki kell tenyésztenie az összes növényfajt.

Meg kell találnia mindegyik békafajt.

Ha a SuperSimed meghal, szellemként folytathatod a kihívást. 

A kihívás teljes szabályzatát ITT találod!

#3 Disney Hercegnő Kihívás!

maxresdefault_1.jpg

Főleg lányok számára ajánlott ez a cseppet sem unalmas a kihívás melyben Hófehérke, Hamupipőke, Tiana, Aurora, Anna, Rapunzel, Bell, Mulan, Jázmin és Merida életét kell megvalósítanod. 

A teljes kihívásmenet nagyon hosszú ezért IDE kattintva tudjátok megnézni, de ha igényt tartotok rá akkor hamarosan bevezethetünk egy olyan rovatot melyben teljes kihívásokat fordítunk le nektek magyarra:) 

 

Reméljük kedvet kaptatok újra előszedni a játékot és feltüzelni benneteket ezekkel az izgalmas kihívásokkal. 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása