A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Hogyan építs játszóteret a The Sims 4-ben?

2018/01/09. - írta: bomarty

jatszo.png

Ebben a cikkben bemutatom nektek hogyan építhettek egy hangulatos és cuki játszóteret a gyerek és tipegő simek számára. Az elkészítéséhez a Toddler Stuff-ot használtam, ami rengeteg olyan vidám, színes kiegészítőt nyújt számunkra amikkel könnyedén csinos kis játszóteret rittyenthetünk.

a_1.png

Lássuk hát lépésről lépésre:

 

1. Lépés:

Válassz egy közepes méretű telket (30X20). Állítsd be a telek típusát Parkra. Menj a szórófesték részhez és válassz ki 3 különböző talajt és fújd be a földet a minta alapján. Keress pár bokrot és fát és tegyél le belőlük szétszórtan.

b_2.png

2. Lépés:

Mint a képen is láthatod két kör formájú részt használtam. Ezeket rakd körbe apró fa dekorációkkal, ezek lehetnek egyformák, vagy különbözőek (ezt rád bízom). Szükségünk van még pár padra, kukára és kinti lámpára.

c.png

3. Lépés:

A kör alakú részekre tegyél csúszdákat, mászókát és egy közepes méretű  alagutas játékot. A jobb sarokba egy színes labdás medence, a telek végébe pedig egy kis kastély kerül. A játékok, fák és bokrok alá használj sötét szórófestéket.

d.jpg

4. Lépés:

A kastély felépítése:

- építs két tornyot 2X2-es kockából, tegyél rá csúcsos, szegélyes tetőt

- kösd össze őket egy téglalap alakú kerítéssel, töröld a tornyok kerítéssel találkozó falait

- fesd a falakat, talajt köves, vagy fás festékkel

- a kerítés közepére rakj lépcsőt, keress középkori, gótikus stílusú ajtókat, ablakokat két oldalra

- rendezd be - fentre rakj babaházat, vagy játékdobozt, alul a két szobába pedig  mosdókat (az egyikbe legyen bili a tipegőknek)

- a kastély elé rakj grillsütőt, hűtőtáskát, padokat

e.jpg

5. Lépés

A kastély alatt található még két mászóka. Nekem kód nélkül is a helyére tette, de ha nem sikerül (mondjuk kevés a helyed és egymásba szeretnél két mászókát tenni), akkor használd a bb.moveobjects on kódot.

01-06-18_3-06-59_pm.png

Ezután nincs is  más dolgod, mint elutazni a simekkel erre a vidám kis játszótérre és egy felejthetetlen napot tölteni velük. Biztosra veszem, hogy a tipegő és gyerek simek is extra vidámak és boldogok lesznek egy látogatás után.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása