A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

A versenyek szabályzata és menete.

2018/02/12. - írta: SimGuruZoli

Utoljára frissítve: 2018. 07. 20.


A versenyek szabályzata:

Versenyeinkre bárki jelentkezhet nemtől, kortól és identitástól függetlenül. A jelentkezési feltételek változóak, ezeket az aktuális verseny meghirdetésénél tesszük közzé. Versenyeinkre csak is kizárólag saját képpel jelentkezhetsz, ha tudtunkra kerül, hogy internetről származó képpel neveztél, azonnali kizárásban részesíthetünk.Továbbá akkor is, ha úgy ítéljük meg, hogy képed valamilyen formában szerkesztve van, vagy a megadott témától eltérő képpel nevezel. Szintén azonnali kizárás jár azért, ha a közönségszavazásban valamilyen igazságtalan módon szavazatokhoz jutsz, (pl. ismerősöket kérsz meg) vagy mások nevezését szándákosan lepontozod! Megértésed köszönjük. Ügyelj a kép méretére és felbontására! - Az 1024x768-nál kisebb felbontású képeket nem áll módunkban elfogadni.

Javasolt felbontások: 1024x768, 1366x768, 1920x1080 vagy nagyobb.

Javasolt képarányok: 16:9 vagy 4:3

A jelentkezéssel elfogadod, hogy abban az esetben ha a beküldött képed bekerül a szerkesztői zsűri által kiválasztott legjobb nyolc közé, a Facebookra feltöltött videónkban a neved szerepelni fog az alkotásod mellett. 

A versenyek menete:

Versenyeink négy szakaszból állnak.

1. Jelentkezési időszak: A verseny meghirdetésétől számított két hetes időszak, amikor a versenyre jelentkezőket várjuk.

2. Szerkesztői zsűri szavazása: A zsűrik minden beküldött képet 1-től 10-ig pontoznak. Figyelnek a simek kinézetére, a részletekre, illetve a kép kompozíciójára és minőségére. Azokat a képeket amelyek nem felelnek meg az elvárásoknak, a zsűri nulla ponttal értékeli. A zsűrik létszáma változó, az általuk adott pontok alapján alakul ki az első ranglista, melynek első nyolc helyezettje jut tovább a harmadik szakaszba. Pontegyenlőség esetén az dönt, hogy mely kép kapta a több nagyobb értékű pontot. 

3. Közönségszavazás: A második szakaszból továbbjutott nyolc képet ezúttal már a közönség pontozza. A közönség minden képet 1-től, 5-ig pontozhat. Minden pontot összeadunk, így tehát ha egy képre érkezett öt darab 5 pontos szavazat, nyolc darab 4 pontos és kilenc darab 2 pontos, akkor az adott kép 75 pontot fog kapni a közönségtől. Ehhez adódik még hozzá a szerkesztői zsűri által adott pontszám, mely által kialakul a végleges összeg. A közönség szavazás a legtöbb esetben öt napot vesz igénybe, és hétfőtől, péntekig tart. 

4. Eredményhirdetés: A közönségszavazás lezárása után összesítjük a két helyről kapott pontszámokat és kihirdetjük a nyertest. 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása