A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Backyard Stuff - Játékteszt

2018/03/26. - írta: SimGuruZoli

08_backyard_stuff.png

Unalmasnak találod simjeid hátsókertjét? Aggodalomra semmi ok, hiszen már régmegérkezett a The Sims 4: Backyard Stuff melynek hála élettel töltheted fel az unalmas hétvégi napokat.

Szabd testre a saját hátsókerted:

the-sims-4-backyard-stuff-free-download-4.jpg

Hozd létre azt a kertet amire mindig is vágytak simjeid! Végy fel valami laza ruhát és menj ki a színekkel és vidámsággal teli kertbe. Ne felejtsd el, hogy mindig legyen nálad elég limonádé! 

Csúszásra fel:

ts4_719_sp08_screens_01_002.jpg

Engedd, hogy simjeid felfrissüljenek a két új vízi csúszda segítségével. Mutass be rajta lélegzetelállító trükköket egy party közepén, csak vigyázz, nehogy beégj! A végén pedig adj hozzá egy kis szappant, hiszen buborékokkal minden sokkal jobb!

Élvezd ez új dekorációkat:

the-sims-4-backyard-stuff-pdp_3840x2160_en_ww.jpg

Tedd a kerted egy menőbb hellyé, az új színes, bútorokkal, a színes égősorokkal, illetve az új virágokkal. Csalogasd a madarakat a kertedbe az új madáretetővel, és szenderülj álomba a mesés szélcsengők hangjára. 

Öltözz hétköznapi ruhákba: 

sp8_screen3.jpg

Itt az ideje, hogy simjeid kieresszék a fáradt gőzt, és felvegyék a leglazább nyári ruháikat. Engedd ki a hajukat és itass meg velük egy jeges italt, hogy teljesen ki pihenhessék magukat.

tumblr_oakrjxqjfd1sdo4uwo1_r1_1280.png

m6szcad.png

A The Sims 4: Backyard Stuff-ot megvásárolhatod Originen keresztül kb. 3000ft-ért, vagy Bundle Pack-ben a Kids Room Stuff-al és a Vampires Game Pack-el együtt kb. 9000ft-ért.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása