A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Kids Room Stuff - Játékteszt

2018/03/26. - írta: SimGuruZoli

07_kids_room.png

A The Sims 4 megjelenésének pillanatában viszonylag kevés lehetőség volt elérhető a gyerek sim számára, ez az állapot azonban megszűnt a The Sims 4: Kids Room Stuff bejelentésekor! 

Építsd meg az álom szobát:

the-sims-4-kids-room-stuff-pdp_3840x2160_en_ww.jpg

Engedd szabadjára a fantáziád, illetve kreativitásod és változtasd gyerek simjeid szobáját a lehető legszebbre! Használd az új, színes és kifejezetten gyerekeknek szánt bútorokat melyeknek stílusa az űrbéli robotoktól egészen a vicces virágos mintákig kitart. Az új dekorációknak köszönhetően pedig egy igazán egyedi helyet varázsolhatsz egy átlagos szobából! 

Harcolj szörnyekkel:

the_sims_4_kids_room_stuff_battlestation.jpg

Gyűjtsd össze a szörny kártyákat, hogy életre keltsd őket a teljesen új Elektromos Csata Térben. Harcolj legjobb barátaiddal, szerezz új ismerősöket, kereskedj a kártyáiddal, és légy te a bajnok! 

Mesélj el egy történetet:

puppet-show2.jpg

Az új bábszínháznak köszönhetően gyerek simjeid egy kis kreativitással és képzelettel most már bármilyen történetet elmesélhetnek egyenesen a szobájukból. Ha a szoba már tul unalmas lenne, pakolj össze és költöztesd ki az egészet az udvarra, ahol már az utca emberét is boldogíthatja simed. 

Gyerek stílus: 

192922_alfabetajuega-los-sims-4-nina-310517.jpg

Az új ruháknak és hajstílusoknak köszönhetően gyerek simjeid végre igazán magukat adhatják! Próbáld ki az új mintás és vidám pólókat, illetve a szuper kiegészítőket!

sims4_kids_room_items_1.jpg

sims4_kids_room_items_2.jpg

A The Sims 4: Kids Room Stuff-ot megvásárolhatod Origin-en keresztül kb. 3000ft-ért, vagy Bundle Pack-ben a Backyard Stuff-al és a Vampires Game Pack-el együtt kb. 9000ft-ért! 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása