A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Luxury Party Stuff - Játékteszt

2018/03/26. - írta: bomarty

01_luxury_party.png

Ha szeretnél simeid szürke hétköznapjaiba egy kis pompát és csillogást csempészni, akkor a Luxury Party Stuff kiegészítőt neked találták ki.

Mint azt a nevében is olvashatod egy partihoz ideális tárgyakat nyújt számunkra a kiegészítő. Minden flitteres és végtelenül vonzó. Külön kiemelném a különböző színekben elérhető bárpultokat, parti függönyöket, büfé asztalokat, elegáns álló lámpákat, és a csoki szökőkutat. Bár így képen ez nem valami sok tárgy, de a színeiket tekintve elég sok elérhető belőlük.

origin_2018_03_25_18_10_20.png

A szökőkút nemcsak csokoládéval, hanem gyümölcs punccsal, sajt fondüvel (4-es szintű főzési jártassághoz kötött) és almalével (3-as szintű mixer jártassághoz kötött) is feltölthető.
luxury_party_stuff_1.jpg

A ruhákat főként alkalmi öltözethez tudod használni, de ha készítesz egy sznob, nagyravágyó, pénzhajhász simet neki is tökéletesen meg fog felelni. A ruhákon, akár a bútorokon szintén megjelennek a flitterek és a csillogás. A női simeknek főként egyberészes rövid és hosszú (szép kivágású), még a férfi simeknek mellénnyel ellátott, öltönyök elérhetőek. 
sims-4lpcas.jpg

A hajak szerintem nagyon egyediek, főként a hosszú frizurák esetében. Ezek is ideálisak egy módosabb, elegánsabb simhez, aki mindig ad a megjelenésére. A sminkek elég érdekesek, kicsit túlzónak találom a sárkány tekintetet kölcsönző tusvonalakat, de azért el lehet velük szórakozni és pár azért még szépnek is mondható. 
the-sims-4-luxury-party-stuff-sims-4-40780623-500-247.jpg

Visszatérve a tárgyakhoz még pár szót ejtenék a büfé asztalokról és a szökőkútról.

A szökőkutat büféasztal tetejére tudod helyezni és miután simed feltöltötte valamivel különböző dolgokat tud bele mártogatni, a csokiba például nagy darab epreket. A puncs esetén viszont apró pohárkával tud belőle merni.ts4lps_promo_screenshot_2.jpg

A büféasztalok két formában érhetőek el. Az egyik egy kerek asztal terítővel, míg a másik egy üvegasztal különböző apró virág dekorációkkal körbevéve. Mindkét asztal esetén lehetősége van simednek egy-egy fogást kitálalni, vagy az egészet körbe megteríteni. Az asztalokon különböző finomságok kapnak helyet, például egész pulyka, vagy aprósütemény.

 sims-4-bundle-460x215.png

A kiegészítőt beszerezheted az Originen, vagy boltban is. Az Originen 3000 Ft körül mozog az ára, illetve elérhető egyesített csomagban a Spa Day Game PAck-el és a Perfect Patio Stuff-al együtt, 9000 Ft körüli árban. Érdemes többször felnézni az oldalra, mivel gyakran elérhető az egyesített kiegészítő akciósan is.

 Remélem sikerült betekintést nyújtanom számodra ebbe a csomagba. Számomra a hajak és ruhák a legvonzóbbak a kiegészítőben, mert egyből a luxus érzését keltik. Na és persze az a sok flitter....

 

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása