A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: First Love mod - Játékteszt

2018/04/16. - írta: SimGuruZoli

firstlove0.png

Milyen szép is az első szerelem, hiszen bármikor ránk találhat, akár már gyerekkorunkban is. A The Sims 4: First Love moddal mostantól a gyerek simek is rátalálhatnak az igazira, és átélhetik a szerelem varázslatos érzését. 

A mod készítője LittleMsSam, aki csupán kíváncsiságból hozta létre a már most sikerre ítélt modot. Elmondása szerint túl sok új dolgot nem kapunk a moddal, de épp eleget ahhoz, hogy megérje letölteni. Nézzük is, hogy igaza van-e! 

Amint két gyerek sim baráti kapcsolata elér egy bizonyos szintet, megjelenik egy új interakciópont, First Love néven, amely már a mod-hoz kapcsolódik. Itt találod az első új interakciót, amely a "Confess to have a Crush" (Vallja be, hogy belezúgott) lesz. Ha a vallomást pozitívan fogadja a sim, baráti kapcsolatuk átvált a First Crush (Első szerelem) státuszra. Ha a sim a szerelme közelében van, egy pozitív hangulatjelzőt kap, amely lassan, egy rejtett kapcsolatoti státuszt épít ki. 

firstlove5.jpg

Minél többet vannak együtt az újdonsült szerelmespárok, annál több interakció válik elérhetővé a First Love pontban. Pl. Exchange Numbers (Cseréljenek telefonszámot), Hug (Ölelje meg), Visit Crush (Látogassa meg a szerelmét) - az utóbbi lehetőség csak azok számára érhető el, akik aktívan használják LittleMsSam egy régebbi modját, a Social Activitiest. 

firstlove8.jpg

Ha a simek telefonszámot cserélnek, a telefonra kattintva már tudnak egymásnak írni, vagy akár fel is hívhatják a másikat. (Text Crush, Call Crush) Az újabb közösen töltött percek, órák, és napok után újabb interakció válik elérhetővé, amely nem mást mint a Stargazing (Csillagnézés).

Amint a rejtett kapcsolati státusz eléri a maximumot, megjelenik az utolsó elérhető interakció, az Ask to be Boyfriend/Girlfirend. (Legyen a barátja/barátnője). Ez az interakció átváltoztatja az eddigi First Crush státuszt, First Love-ra, amennyiben sikeresen sül el, és végre beteljesülhetnek a simek érzelmei. 

firstlove14.jpg

Abban az esetben, ha az egyik sim tinivé válik, míg a másik még csak gyerek, a mod elindít egy rejtett, hét napos visszaszámlálást. Ez alatt a hét nap alatt a First Love interakciópontnál csak az “Ask to be just Friends” (Legyenek csak barátok) opció érhető el. Amennyiben a másik sim is tinivé cseperedik és találkoznak hét simnapon belül, a romantikus kapcsolati státuszuk automatikusan felugrik 50%-ra. Ha a két sim nem találkozik és/vagy nem nő fel tinivé hét napon belül, romantikus kapcsolatuk törlődik.2018-04-14_1.png

A mod letöltése és telepítése egyszerű, mint az egyszer egy. Látogasd meg LittleMsSam blogján a mod adatlapját, tekerj le az ismertető végére, majd kattints a hatalmas, kék, Download "First Love" gombra. 

2018-04-14_2.png

Ha sikeresen letöltötted a modot, csomagold ki a fájlt pl. WinRAR segítségével, és másold át a PACKAGE és a TS4SCRIPT fájlokat a Mods mappába. (Dokumentumok > Electronic Arts > The Sims 4 > Mods) 

cenzura_2.png

Ha eddig még nem használtál modokat, akkor indítsd el játékodat, lépj be a beállításokba (...) kattints az Other fülre, majd engedélyezd az Egyedi Tartalmakat (Custom Content) és a Script Modokat. Kattints az Apply Changes gombra, majd indítsd újra a játékod. 

Reméljük elnyerte tetszésed ez a szuper mod, hiszen minket teljesen levett a lábunkról! Ha szeretnél még ehhez hasonló játékteszteket olvasni, lájkold a bejegyzést és kövess minket, hogy ne maradj le egyetlen cikkről sem! 

Forrás: LittleMsSam

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása