A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Get Together - Kisokos: A Klubbok

2018/06/30. - írta: dakosgergo04

gt_clubs.png

Ahhoz hogy tudj csatlakozni egy klubba csak a villogó gombot kell megnyomnod a jobb alsó sarokban. Ott csak kattints a 'csatlakozás egy klubba' lehetőségre. Itt tudsz készíteni saját klubbot is.

ts4_x64_2018-06-30_15-18-58-05.bmp

Ennél a lehetőségnél beállíthatod hogy milyen feltételekkel lehet csatlakozni a klubba és hogy mikor nem lehet csatlakozni. Ilyen feltételek például a kor, a szerelmi élet és az anyagi helyzet.

A klubban bármikor indíthatsz klubgyűlést. Csak kattints az 'Összehívás' gombra és a klub tagjai már úton is lesznek arra helyre amit te kiválasztottál helyszínnek.

ts4_x64_2018-06-30_15-20-07-10.bmp

A gyűlések közben a simek különböző tevékenységeket végeznek amikért a klub úgynevezett "perk" pontokat kap. Ha zöld a jel akkor a sim egy klub tevékenységet végez de ha piros, vagyis olyat csinál ami nem megengedett az adott klubban akkor annak legtöbbször kirúgás a vége.

A "perk" pontokat el tudod költeni és olyan tulajdonságokra amik a klub gyűléseken játszanak fontos szerepet. Hogy ezt tudd csinálni csak kattints a Klub panelre majd a "Clubs Perks" gombra.

Te is tudsz saját klubot készíteni amit úgy alakíthatsz és irányíthatsz ahogy szeretnél. Nyisd meg a Klub panelt a jobb alsó sarokban és kattints a "Club Manager" gombra. Ezután nincs más dolgod mint rákattintani a "Create  a Club" gombra a panel alján.

ts4_x64_2018-06-30_15-20-35-38.bmp

 Be tudod állítani a Klubgyűlések helyszínét ahol szeretnek lógni a klubtagok. Ezen kívül be tudod állítani a követelményeket amik alapján eldöntheted ki csatlakozhat a klubba és azt is beállíthatod hogy milyen tevékenységek preferáltak a klubban és melyikek azok amiket ha csinálsz akár ki is rúghatnak a klubból. Emellett tudsz beállítani egyenruhát melyet a simek a gyűléseken fognak hordani.

Hogy be tudd állítani a ruhát csak kattints az "outfits' " gombra. Itt tudsz választani stílust és színt is. Engedd szabadjára a fantáziád, és légy kreatív.

Be lehet állítani a klubgyűlések helyszínének a telek típusát. Ha azt szeretnéd hogy egy adott szobába vagy helyre csak az adott klubtagok mehetnek be akkor vegyél egy speciális Klub ajtót melyen keresztól csak a tagok tudnak áthaladni.

 Ennyi is lenne, remélem tudtam segíteni egy picit a klubbokkal kapcsolatban. Sziasztok! :)

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása