A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4 : Functional Water Cooler - Játékteszt

2018/07/02. - írta: bomarty

water_cooler.png

Egy rövidke cikkel készültem, amiben egy igazán egyszerű, de mégis nagyszerű tárgyat fogok nektek bemutatni. Biztosan találkoztatok már a suliban, munkahelyen vagy hivatalos helyen (pl: irodában, bankban) vízadagoló automatával. Ez a laza kis tárgy egy mod segítségével simeink számára is elérhető.

06-28-18_7-07-04_pm.png

A simek egyszerűen alá tartják a poharukat és már kortyolhatják is a friss vizet. Ha fejlesztik a szerelési jártasságukat, akkor pedig erősebbé tehetik az adagoló csapját. Akár a vízcsap, úgy ez is hasonló elven működik ezért, ha elromlik ugyanazt az animációt fogod látni és ugyanúgy meg kell szerelni a tárgyat.

Bár funkciója csupán ennyi van, mégis kinézetéből adódóan könnyen feldobhatsz vele néhány közösségi telket, vagy a simek otthonát. Használhatod edzőteremben, ahol egy fullasztó, több órás kimerítő edzés után jól fog esni a simeknek egy pohár víz.

Emellett lerakhatod bárok, strandok, wellness központok, közösségi telkek illemhelyiségei, iroda, bank, kávézó építésénél. Igazán mutatós és öt színben elérhető, ezért a berendezés stílusához alakíthatod.

06-28-18_8-39-05_pm.png

Ha rendelkezel a nemrég megjelent Seasons kiegészítővel, akkor a melegebb évszakokban az udvarra, vagy a konyhába letéve igazi megváltás lesz simeinknek a tikkasztó időjárásban egy pohár friss ital.

A modot ide kattintva érheted el. A Files részben találsz egy tömörített fájlt, erre kell rákattintanod.

1_49.jpg

Ezután a Letöltések között fogod megtalálni a tömörített mappát. Ebben egy darab package fájl lesz.

2_42.jpg

Ezt a fájlt kivágás, beillesztéssel tedd a következő helyre:

Dokumentumok – Electronic Arts – The Sims 4 – Mods

3_33.jpg

Ha a játékod beállításainál engedélyezve van a modok használata, akkor hibátlanul kell működnie ennek az egyedi tartalomnak.

mods.png

Csak pár kattintás választ el attól, hogy simeid kiélvezhessék a friss víz hűsítő és szomjoltó hatását. Szerezz be nekik egy ilyen stílusos vízadagolót még ma, amíg a készlet tart! (Ez olyan volt, mint egy Teleshop reklámban!)

Ha szeretnél még több képet látni, akkor nyisd meg a galériát:

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása