A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Üdvözlünk a The Sims Hungary blogján!

2017/05/27. - írta: SimGuruZoli

 Az utóbbi időben párszor már vándorolt weboldalunk, nos...hát ez ismét megtörtént. Mindig elmondjuk, hogy nektek ebből rossz nem származhat, ugyanis mi mindig a legjobb minőség felé haladva törekszünk a siker édes gyümölcse felé. A Blog.hu, azaz az új főhadiszállásunk pontosan azokat a lehetőségeket nyújtja felénk, és természetesen felétek amelyekre szükségünk van. Az oldal tartalmilag semmit sem fog változni, csupán a "motor" és a kinézet lesz más, na meg természetesen sokkal jobb lehetőségeink vannak a kreativitásunk kifejtésére. 

 Bár még csak a régebben megírt cikkek vannak feltöltve, hamarosan teljesen új Tippekkel, Tesztekkel és Hírekkel várunk titeket! Hogy ne maradj le az első bejegyzésről mindenképp figyeld blogunkat, hiszen nemsokára beindúl a Cikk Roham!sims-4-1.jpg

A The Sims Hungary csapata.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása