A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Légy egy jobb szülő a Parenthood Game Pack-el!

2017/05/28. - írta: SimGuruZoli

Légy egy jobb Sim szülő!

 

Készülj fel a családi gyűlésekre. Van néhány fontos dolog amit meg kellene beszélnünk a háztartással kapcsolatban. De miééért? Nos Keddtől a következő mondatok sűrjen fognak elhangozni a simjeid szájából, ugyanis Május 30.-án érkezik a legújabb kiegészítő PC-re és MAC-re Originen keresztűl!

ts4_0208_gp05_blog_screen_01.jpg

Az Electronic Arts, azaz a Sims szülőattyja a The Sims 4 megjelenése óta rengeteg üzenetet kapott melyben a rajongók egy Családra összpontosító kiegészítőt kértek. Ennek okára Januárban egy ingyenes frissítéssel elérhetőek lettek a rég várt Tipegők, ez pedig tökéletesen előkeszítette a terepet az új kiegészítőnek.

ts4_0208_gp05_blog_screen_02.jpg

A The Sims 4 Parenthood Game Pack nem egy, és nem is kettő jelentős újítást ad hozzá a játékhoz, melyekkel teljesen felborulnak majd simjeid nyúgodt hétköznapjai. Makacs tinik és hisztis tipegők, pont mint a valós életben, de vajon simednek elég erős lesz az idegrendszere, hogy kiállja a próbát? Nos, ha az új Parenting, azaz a Szülői Gondozás jártasságát ügyesen fejlesztgeti, biztosan! 

És ez még nem minden! A Szülői Gondozásnak vannak hosszútávú velejárói. Ha pl. simed veszi a fáradtságot és megtanítja a tipegőnek, hogyan kell enni az asztalnál és ne pukizzon akkor a tipegő mikor felnő különleges pozitív jártasságokat kap. Ha viszont a simed túl keveset foglakozik tipegőjével bizony a rossz jártasságokat is megkapja.

ts4_0208_gp05_blog_screen_03.jpg

A gyerekek mostantól hazavihetik az iskolai projektjüket is, amelyeket a szülei vagy testvérei segítségével kell megcsinálnia. Lehetnek ezek lávát köpő vulkánok, vagy a vizet felhasználva magasba röpülő rakéták. A jövő orvastan hallgatói mostantól gyakorolhatnak pár trükkot a plussmackójukon. Plusz az új ruha és bútorstílusok segítségével teljesen olyanná tudot varázsolni simjeid és otthonuk mint ahogyan azt megálmodtad. 

ts4_0208_gp05_blog_screen_04.jpg

A The Sims 4 Parenthood Game pack a legtökéletesebb függőség, ami segít elmesélni új történeteket melyek megérintik szíved. Vicces, megérintő és komoly is egyben.

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása