A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Fitness Stuff - Játékteszt

2017/07/06. - írta: SimGuruZoli

Az Electronic Arts, a The Sims forgalmazója, az utóbbi hónapokban csak úgy ontja magából a kiegészítőket. Amint megjelent a Parenthood Game Pack, két hétre rá már ki is adta a mai témát adó Fitness Stuff Packet is.

fitness_stuff.png

Bár az ilyen tesztek során pártatlannak kellene lennem, szeretem megszegni a szabályokat és mindenképp le szeretném írni a saját véleményeim is. Kezdjük talán a CAS(Create A Sim) elemekkel.

Első ránézésre beleszerettem a Cuccos Csomag modern és színes stílusába, közel 30 új ruha érkezett. Az előző csomagokhoz hasonlóan a legnagyobb részük tini, felnőtt és idős simekre lett szabva. Ezen kívül még kaptunk három új hajstílust is, kettőt a női simek és egyet az urak.

06-18-17_5-23-39-pm.png

A modern stílus nem csak a ruháknál dominál. A bútorok is erősen modernre és extravagánsra sikeredtek, nagy részük a fa és az üveg egyvelegét használja. Főszerepet kaptak a "föld színek" mint pl. a barna és a zöld több árnyalata.

06-18-17_4-59-38-pm.png

A fotelek, kanapék, székek és persze az edző berendezések mellett a fürdőszobai elemek is viszonylag nagy hangsúlyt kaptak. Érkezett egy új sarokkád, egy új zuhanyzófülke egy új WC és rengeteg díszítőelem. A falfestések sem maradtak ki, kettővel gazdagodhatunk, egy hullámos homokkő szerűvel(bal oldal) és egy tégla szerűvel(jobb oldal). Mind a kettő ugyan azokban a föld színekben érhető el, mint a bútorcsalád többi tagja.

06-18-17_6-20-09-pm.png

Három új játékmeneti tárgy érkezett, az egyik a már jól ismert mászófal. Kétségtelenül ez a legnagyobb újítása a csomagnak. Három módban mászhatja meg simünk a falat(Kezdő, Közepes, Haladó), ezek mellett pedig öt kihívás is teljesítésre vár. Senkinek sem volt rá szüksége, és valószínűleg nem is lesz, az első tíz percben még egy izgalmas tárgy viszont ha nincs a játékos szeme előtt pár nap után el is felejti, hogy létezik.

06-17-17_4-08-02-pm.png

Bár alig reklámozták, számomra a legszuperebb újdonság a fülhallgató volt. Csak a számítógép segítségével lehet megrendelni, a Build Mode-ban nem találhatjuk meg. Mikor megérkezik a füles, az bekerül simünk eszköztárába és onnantól kezdve bárhol, bármikor zenét hallgathat a sim. Természetesen a különböző zenei stílusuk más-más hangulatot váltanak ki simjeinkből. 

06-18-17_6-41-54-pm.png

Szomorú, hogy egy olyan alaptevékenység mint a TV Torna csak egy kiegészítő által érkezett meg a játékba. De...legalább megérkezett. Akik játszottak az előző szériákkal pontosan tudják miről van szó, akik pedig nem nem maradtak le semmiről, csupán egy újabb módja a Fitnesz jártasság fejlesztésének.

Összességében nekem ha valaki azt mondja Fitnesz, nem egy mászófal jut az eszembe...szívesebben láttam volna pl. egy új szobabiciklit. A másik negatívum, hogy ezekért a cuccokért egészen pontosan 3000forintot kell kóstálnunk, ami őszintén szólva sajnos nem a legbarátibb ár ennyi tartalomért.

Neked tetszik az új Cuccos Csomag? Tudasd velünk a komment szekcióban!

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása