A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Mi így képzeljük el: The Sims 4 - Évszakok

2017/08/07. - írta: SimGuruZoli


nevtelen_13.png

Egyelőre még semmilyen információnk nincs a The Sims 4-ben megjelenő évszakokról, de mi nem bírtunk magunkkal, ezért összeültünk és elkepzeltük milyen is lenne egy tökéletes Évszakos kiegészítő. 

2282778-image81.png

Mint tudjuk, a játékban alapvetően örökös nyár uralkodik, zöldellő fák, csicsergő madarak és természetesen hét ágra sütő nap. Az alapok tehát már adottak egy tökéletes nyárhoz, viszont ezt mindenképp fel kell valahogy turbóznunk. 

Kedves Electronic Arts és Maxis Studios, figyelmesen olvassák a következő sorokat ugyanis nagyon komoly követelményeink vannak! 

#1. Úszás - A tengerben, az óceánban, a folyóban...MINDENHOL

A The Sims 3 Évszakok kiegészítőjének egyik legnagyobb újítása a tengerben való úszás volt és ez egy nagyon szuper játékelem is egyben, ezért mindenképp várjuk a The Sims 4 be is. A kérdés már csak az, hogy hogyan lehetne ezt megvalósítani? Valószínüleg a jelenleg meglévő városokban ezt sajnos sehogy. Esetleg Windenburg egyik szigetén lehetne egy frissítésel megoldani a dolgot, bár sokkal valószínűbbenk tartom, hogy egy teljesen új várost kapunk és csak ott lehet majd úszni. (Lásd City Living kiegészítő - csak San Myshuno-ban lakhatsz apartmanokban) 

#2. Nyaralás - Egy kicsit másképp. 

Mindenki számára a nyár egyik legfontosabb eleme a nyaralás. Bár kirándulni már elmehetünk az Outdoor Retreat kiegészítővel, nem mindenki kedveli az erdőt és a medvéket...a rovarokról már ne is beszéljek. Tehát örülnénk ha az előbb említett új városban lenne egy tengerparti üdülőnegyed ahol mondjuk van három szálloda (egy magas egy átlag és egy alacsonyabb árfekvésű) és egy tengerparti telek. A simek bármikor elmehetnének nyaralni, a szállodában laknának és bármikor lesétálhatnának a partra hűsölni (töltőképernyő nélkül természesen, hiszen a töltőképernyők mindent elrontanak...) 

#3. Bőrszín változása -  Hiszen mind szeretünk napbarnítottak lenni. 

Az egyik legalapabb elvárás volt részünkről, hogy bárhol lehessen napozni, és ez hasson is ki a simek bőrszínére. Barnulás, leégés, felgyulladás!?...minden jöhet.

#4. Iskolai szünet - Ugyan már, ki szeretne nyáron iskolába járni.

Hát a simjeink biztosan nem, szóval a nyári évszak alatt teljes iskolai szünetet kérünk.   

#5. Egy szuper életcél - Mert borzasztóan kevés van.

A The Sims 3-hoz képest a játék negyedik szériájában nagyon kevés életcél közzül választhatunk, ezért is volt az egyik fő pontunk az, hogy az egyik évszakhoz készítsünk egyet. Mi egy a Nyár Bajnoka című célra gondoltunk, ami összefoglaná mindazt amit eddig felvetettünk. A simnek ki kellene próbálnia mind a három féle szállodát, több napon át napbarnítottnak kell lennie, sőt egyszer még a felgyulladásból meg kellene menekülnie - természetesen csak a poén kedvéért. 

Nos, mi ezt az öt pontot gyűjtöttük össze amit a nyártól várunk egy esetleges The Sims 4-es Évszakok kiegészítőben. 

53271bc14278e63b6e0ff2af74331846.jpg

Elérkeztünk az Őszhöz, ami már egy teljesen új játékelem lenne a játékban. Itt is összegyűjtöttük az elvárásainkat, nézzük is milyen lenne egy tökéletes ősz a The Sims 4-ben.

#1. Környezet változása - Méghozzá folyamatosan.

Talán ez az egyik legalapvetőbb dolog amit egy Évszakos kiegészítőtől várunk, de bármennyire is alapvető, nagyon könnyen el lehet szúrni. Tegyük fel, egy évszak két sim hétig tart. Nem szeretnénk olyat látni, hogy ahogyan véget ér a nyár, két sim nap múlva már minden fa hullajtja a leveleit. Legyen egy átmenet az évszakok váltakozása között. 

#2. Eső és szél - Zápor, zivatar, jeges eső, szél, és még sok minden más is. 

Természetesen nem csak az őszi évszakban szeretnénk ezeket megfigyelni, hanem az év minden szakaszában. A simek a tévén, a számítógépen vagy akár a mobilukon is csekkolhatják az időjárást, de egy kisebb, állandó évszakot és időjárást mutató panelt is el tudnék képzelni a kezelőfelületen. 

#3. Falevél gyűjtés - Egy vidám családi program.

A The Sims 3-ban az egyik kedvenc évszakom az ősz volt, imádtam a tájat, a hulló faleveleket. Azokat összegyűjteni pedig még jobb volt, főleg ha a munka végét egy kis huncutkodással zártuk a levélkupacban. Na de, legyünk komolyak, a hulló falevelek kötelezőek! 

#4. Hálaadás - Egy nagy ünnep. 

Bár mi Magyarok nem ünnepeljük, a Hálaadás az amerikaiak számára az év egyik legfontosabb ünnepe. Egy új közösségi eseményt szervezve összehívhatjuk a családot egy kiadós vacsorára, ahol a főétel természetesen pulyka lenne. 

#5. Halloween - Csokit vagy csalunk!

Igaz, hogy már készült egy Halloween-i kiegészítő a játékhoz, viszont abban nagyrészt csak ruhákat kaptunk. Mi egy igazi amerikai halloweent szeretnénk látni a játékban, ahol a szomszéd gyerekek automatikusan járnák a házakat beöltözve csokik után - természetesen mi is útnak indíthatjuk simjeinket, hogy beszerezzék édesség zsákmányukat. 

Szerintünk ezekkel az elemekkel lenne tökéletes egy The Sims 4-es ősz. 

ts3_seasons_launch_winter.jpg

Az Ősz után hamar lecsap a  tél, nézzük, hogy nézne ki ha mi alkothatnánk meg!

#1. - Téli sportok - Síelés, szánkózás, snowboardozás stb.

A The Sims 3-ban nem fektettek túl nagy hangsúlyt a téli sportokra és ezt nagyon sajnáltuk. Itt az idő, hogy befoltozzuk a kimaradásokat. Az esetleges új város egyik negyede lehetne egy hegyvidék, melyet télen vastag hó föd. Más évszakokban egy sima park lenne, télen viszont maga lenne a síparadicsom. Ternészetesen a hóember és az iglu építése sem maradhat ki. A vállalkozóbb kedvűek pedig még akár egy hócsatára is beadhatják a jelentkezésüket. 

#2. - Új ételek - Forrócsoki, töltött kacsa, mezeskalács. 

A téli időszak meghatározó elemei a finomabbnál finomabb sütemények, főételek és italok. Ezeket ez ételeket akár simjeink is elkészíthetik de akár a város egyes pontjain fellelhető standokból is megvehetik, hogy felpumpálják a hőmérsékletüket elkerülve egy esetlges megfagyást...

#3. Karácsony - A szeretet ünnepe.

Bár már van karácsonyfa a játékban, sajnos csak egy dísz, így nem tudunk vele interakcióba lépni. Itt az idő, hogy ezen változassunk. A simek közösen feldíszíthetik, énekelhetnek körülötte, ezek után pedig meg is ajándékozhatják egymást. 

A The Sims 3-hoz hasonlóan itt is fel tudnánk díszíteni simjeink házát különböző égősorokkal.

#4. Újév - Eltelt egy újabb év.

Egy egynapos ünnepre gondoltunk amikor a simek egy hatalmas partyt csaphatnak, ezzel várva az újévet. Természetesen nem maradhat el a pezsgő és az éjféli tüzijáték sem.

spring_fair.jpg

 Elolvadt az utolsó szem hó is, a fák virágoznak már, megérkezett a Tavasz. Mi így képzeltük el:

#1. Gyűjthető virágok - Virágözön.

A tavasz felbukkanásával új, máskor nem megtalálható virágokat lehet szerezni amelyeket megtarthatunk, elültethetjük vagy akár el is adhatjuk őket. 

#2. Allergia - Virágpollen mindenfelé.

Bizony a simek sem immunisak mindenre, elérheti őket a megfázás, vagy tavaszal az allergia. Szerencse, hogy mind a kettőre van gyógyszer. Viszont érdemes ezzel sietni, ugyanis míg simed allergiás, jobban teszi, ha ki sem mozdul otthonról, mivel csak rosszabbodna a helyzet.

#3. Zenei fesztivál - Ne csak az időjárás, bolonduljunk meg mi is!

Elolvadt az összes hó, így véget ért a téli sportok időszaka. Az új város parkját körbejárja a szórakozás hangulata, egy hatalmas színpad előtt tombolhatnak simjeink, a leghíresebb simelőadok koncertjeire. 

#4. Tojásgyűjtögetés - Megérkezett a húsvét.

A virágokhoz hasonlóan egy bizonyos időszakig tojásokat is keresgélhetünk a város parkjaiban. Természetesen amelyik sim az összeset megtalálja jutalomban részesül. 

#5. Tavaszi bál - Lépj fel, vagy csak simán érezd jól magad

Fiatalok és idősek, mégfiatalabbak és mégidősebbek, mindenki meg van híva a tavaszi Bálba ahol egy igazán kellemes estét lehet eltölteni akár a családdal, akár a barátokkal. A vállalkozó kedvü simek akár fel is léphetnek a színpadon ahol megcsillogtathatják tehetségüket. De csak óvatosan, simed akár be is éghet a töbiek előtt, aminek nem lesz túl jó vége. 

Természetesen a bálon kihírdetik a tavasz hercegét és hercegnőjét is. A két kiválasztott egy szuper pozitív hangulatjelzőt kap egészen addig míg véget nem ér a tavasz. 

Nos hát ez lenne a mi elképzelésünk egy tökéletes The Sims 4 Évszakok kiegészítőről. Kíváncsiak várjuk mit jelentenek be hamarosan a Gamescon-on. 

Neked, hogyan állna össze a tökéletes Évszakos kiegészítő? Írd meg nekünk kommentben! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása