A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Mi így képzeljük el: The Sims 4 - Házikedvencek

2017/08/13. - írta: SimGuruZoli

nevtelen_12.png

Rengeteg információ kiszivárgott már a The Sims 4-es állatokról, de egyelőre biztosat nem tudunk mondani. Augusztusban kerül megrendezésre a Gamescom ahol nagy valószínűséggel az EA a The Sims Mobile és a The Sims 4 konzolos verziója mellett a következő nagy kiegészítőről is lerántja a leplet. Szerintünk az új kiegészítő az állatokat fogja elhozni a játékba, éppen ezért mi elképzeltük milyen is lenne egy tökéletes The Sims 4 - Házikedvencek kiegészítő. 

simspets2.jpg

Kezdjük az alapokkal, hozzunk létre egy kis, vagy éppen nagy állatot. Három kedvencet irányíthatnánk úgy mint a simeket: kutyákat, macskákat és természetesen lovakat. 

A CreateAPet (későbbiekben CAP) nagyon hasonló lenne a mál jól ismert CreateASim (későbbiekben CAS) felülethez. Nincsenek csúszkák, az egerünkkel a kiválasztott állat bármely testrészét személyre szabhatjuk. Természetesen különböző fajok küzzül is választhatnánk. 

Az állatokra különböző kiegészítőket rakhatunk pl. nyakörv, és örülnénk ha kaphatnánk pár extrémebb bunda mintát is. pl. egy tigris mintás cica nagyon cuki lenne :D 

És természetesen nem maradhatnak ki a személyiség jegyek illetve az életcélok sem. 

pets_panorama1_s_1.jpg

Az új kiegészítővel természetesen egy új város is érkezne. A játékosok és a saját véleményünk szerint is mindenképp egy Farm várost szeretnénk. Négy kerülete lenne a városnak, az első kerület egy középen elhelyezkedő 64x64 es telek lenne egy hatalmas parkkal. A második kerültben találhatnánk egy kutyasétáltató parkot, illetve olyan házakat ahol java részben kutyusokat tartanak a gazdik. A harmadik kerületet cicát tartó gazdik laknák és helyet kapna még egy cicajátszótér is. A negyedik és egyben utolsó kerület pedig maga lenne a farmvidék, apró házakkal melyeknek hatalmas kertjük van, illetve az egyik telek helyén egy lovarda épülne. 

Természetesen bármelyik kerületben bármelyik állatot lehetne tartani. 

mts_simrivers-1511407-3sideback.jpg

Örülnénk ha az új kiegészítővel érkezen pár új telektulajdonság is.

Például egy telek lehetne: 

  • Kutya barát - a kutyusok sziveseben tartózkodnak itt, illetve egy szeretett hangulatjelzőt is kapnak. (pl. Kutyasétáltató park és kutyust tartó gazdik házai.)
  • Kutya ellenes - ezeken a telkeken a kutyák nem szivesen látott teremtmények, az itt tartózkodó kutya kellemetlenül érzi magát. (pl. Cica játszótér)
  • Macska barát - a cicák szivesebben tartózkodnak itt, illetve egy szeretett hangulatjelzőt is kapnak. (pl. Cica játszótér és a cicát tartó gazdik házai)
  • Macska ellenes - ezeken a telkeken a cicák nem szivesen látott teremtmények, az itt tartózkodó cica kellemetlenül érzi magát. (pl. Kutyasétáltató park)
  • Állatbarát - Ezen a telken minden féle állat szivesen látott. (pl. Városi nagy park)
  • Állatellenes - Ezen a telken a tulajdonos nem tűr meg semilyen állatot (pl. egyes házak)
  • Elvarázsolt - Az ezzel a tulajdonsággal ellátott telkeken akár egy Unikornis is feltűnhet. (pl. Városi nagy park)

 

thumbnail_688x336.jpg

És most térjünk át a nem irányítható állatokhoz. Mint említettük a mi elképzelésünk szerint a kiegészítő egy farmos ökoszisztémába repítene minket, ebből következik az, hogy a haszonállatok és a baromfik kihagyhatatlanok. Vehetnénk tehén vagy akár birka istállókat, tyúkólakat és még sok minden mást is. Ezeket az állatokat természetesen el kell tartani, rendelhetünk takarmányt a telefon, vagy a számítógép segítségével de akár saját magunk is megtermeszthetjük a hozzávalókat. A tejet, és tojást amit az állatoktól kapunk megtartjatjuk, és felhasználhatjuk de akár el is adhatjuk, hogy egy kis plussz bevételhez juthasson a család. 

25020.jpg

Na de ha már a pénzszerzésnél tartunk, ezt sem hagyhatjuk ki. A gyerek és a tini simek elvihetik a környékbeli kutyákat egy kiadós sétára, a cicákat benevezhetjük szépségversenyekre a lovakkal pedig elmehetünk a városi lovardába versenyezni. A felnőtt simek pedig állást vállalhatnak kutya és cica nevelőként. Hasonlóan nézne ki mint a The Sims 3-ban a napközni, csupán itt a sim nem tipegőkre hanem kutyusokra és cicákra vigyázna. A simek munkába menet előtt leadnák az állatot a ház előtt, nekünk pedig csak annyi lenne a dolgunk, hogy vigyázunk rá etetjük őket és játszunk velük. Kora délután pedig a gazdik hazavinnék az állatot.

Két új jártasságot is kapnánk az egyik természetesen a lovaglás a második pedig az állatgondozás. Minél magasabb szinten van a lovaglás jártasságunk, annál több lovas interakció válik elérhetővé simünk számára, illetve nagyobb esélyel is fog versenyeket nyerni. Az állatgondozás jártasság minden állatokkal kapcsolatos tevékenység elvégézése után fejlődne (etetés, játszás stb). Minél magasabban van ez a jártassága a simünknek annál jobban kedvelik őt az állatok és több interakció válik számára elérhetőve ha rákkatint egy állatra. 

xintro_gif_pagespeed_ic_wbn8hvrecz.jpg

Az apróbb állatok szerelmeseinek sem kell aggódniuk. Rengeteg madár repülne a szabadban amelyeket akár meg is foghatnánk és hazavihetnénk őket egy kalitkába. Viszont ha simünk inkább nemfáradozna ezzel akkor simán rendelhet madarakat, akár papagájokat is. Ha az égi lények nem lennének elegek akkor a földön kúszó begyűjthető hüllők tuti lázba hoznak. Az új terráriumban bármilyen hüllő megtalálja magának a paradicsomot, legyen az kígyó, gyík, vagy akár teknős.

Nos, mi így képzelnénk el egy tökéletes The Sims 4-es Házikedvenc kiegészítőt, kíváncsian várjuk mit tippeltünk jól a valósághoz képest.

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása