A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Készíts hangulatos őszi veteményest!

2017/11/01. - írta: bomarty

kert.png

Ebben a cikkben bemutatom nektek hogyan építhettek ki egy takaros kis őszi veteményest. Kialakíthatjátok a ház mögött, de több és hosszabb parcellákkal és egy faházzal farmot is kreálhattok belőle. A bemutatóhoz csak az alapjátékot használtam, de kiegészítőkkel a kerítést és a növényeket is variálhatjátok.

1_8.png

Lássuk hát lépésről lépésre hogyan is néz ez ki:

1. Szükségünk lesz egy minimum 15x15-ös üres részre. Ezen belül készíts egy 9 egység széles és 8 egység hosszú körbekerített részt. Használj hozzá egy alacsony kerítést.

2_9.png

2. A talajok között az egyéb (Misc) kategóriában találsz egy földes talajtípust. Ezt rakd le minden második sorba.

3_8.png

3. Keresd meg ezt a 4 bokrot és a barna sorokba fajtánként minden második kockába tegyél egyet. A két szélére ugyanazokat rakd.

4_12.jpg

5_3.png

4. Menj a szórófestékhez, keresd meg ezt a füves-földes talajtípust és fesd be a zöld sorokat.

6_3.png

5. Nyisd meg a galériát és keresd meg ezt a 4 zöldséget és 1 gyümölcsöt: tomato, carrot, potato, onion, apple. A galériában bal oldalt legyen bepöttyözve a most popular és a rooms. Ezután ments le 1-1 darabot és közben nézd meg milyen típusú a szoba, de legtöbbször outdoors, vagy misc-ben fogsz találni. Ha ezzel nem szeretnél pepecselni, akkor használhatsz üres cserepeket is.

 

7_3.png

8_4.png

6. Ezután keresd meg őket a saját kész szobák outdoors, vagy misc részében és tegyél le 4-4 darabot belőlük. Húzd ki őket a cserépből és helyezd be a kertbe a füves-földes részbe úgy, hogy a lerakott bokrok közé essenek, hogy a simek kényelmesen hozzájuk férjenek. Ajánlatos jobbra forgatni őket. A kert széleihez pedig tedd le az almafákat.

8_5.png

9_1.png

10.png

7. Ha ezekkel kész vagy következik a kerítés. Keress barna fakerítést, vagy köves hatásút. Tedd le a régi helyére és törölj belőle úgy, hogy minden oldal szélén 2-2 kockányi maradjon.

11_1.png

8. Az almafák alatt fesd a földet barnásra, közöttük kövesre és tegyél le két padot oldalra.

12.png

És íme, kész is vagyunk a mi kis hangulatos veteményesünkkel!

15.png

14.png

16.png

13.png

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása