A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

10 dolog amiért imádjuk a Cats & Dogs-ot!

2017/11/05. - írta: SimGuruZoli

cats.png

Rengeteget írtunk már nektek a Cats & Dogs kiegészítőről a megjelenés óta, és most, hogy csak pár nap van hátra addig, hogy a kezünkben érezhessük, úgy gondoltuk összeszedjük nektek a 10 legfontosabb dolgot ami a kiegészítővel érkezik! 

1. Create-a-Pet.dims-990x556.jpg

Már eleve a The Sims 4 alapjátéknak is az egyik legizgalmasabb és legkidolgozottabb része a Create-a-Sim (CAS) volt. Miért ne ruháznánk rá az egész felépítését a Cicák és Kutyák megalkotására is? - tehetjük fel a kérdést, és az EA megválaszolta. Átruházták bizony, nem is akaráhogyan. A Create-a-Pet (CAP) egy sokkal kreatívabb és kidolgozottab része lett a játéknak mint a CAS. A faj és a fajta kiválasztása után teljesen testreszabhatjuk az állatainkat a fejük tetejétől a farkuk végéig, pont úgy mintha egy simet alkotnánk meg. Már magában ez is fantasztikus lenne, de az EA úgy gondolta rátol még egy kicsit és visszahozott egy már nagyon jól ismert elemet a játékba - a Colorwheel-t vagy másnéven a Create-a-Style menüpontot. Ettől kezdve az állataink bundája a festővászon mi pedig a művészek vagyunk. A rengeteg ecset és matrica, illetve a több millió szín segítségével bármilyen mintát festhetünk kedvencünk bundájára. Szivárvány cica? PIPA! Foltos kutya? PIPA! 

Természetesen a kiegészítőkről sem szabad megfeledkeznünk, rengeteg ruha és nyakörv közül válogathatunk...Cápa rucis kutya aki a medencében úszkál? PIPA!

2. Brindleton Bay.dhxn1vaw0aahotr.jpg

Oh Brindleton Bay te csoda. Igen...az új város maga a nagybetűs CSODA. Bár még mindig nincsenek nyitott világaink és valószínüleg nem is lesznek már a The Sims 4-ben az EA egyre jobban törekszik arra, hogy ne érezzük magunkat a négy fal közé zárva. Brindleton Bay négy szomszédsággal rendelkezik, és mind hatalmas. A saját telkünkről kilépve nincs szükség töltőképernyőre ahhoz, hogy elmenjünk egy parkba vagy elvigyük a kutyánk sétáltatni. Ez annak köszönhető, hogy nem a telkek számát növelték, hanem a telkek közötti területet használták ki okosan. Gondoljunk csak bele, míg Willow Creek-ben két ház között nincs semmi, csak egy unalmas út, addig Brindleton Bayben, parkokkal, és számtalan aktivitási lehetőségekkel árasztanak el minket. Többet nem is szeretnék most elárulni a városról, hamarosan érkezik egy cikkünk melyben csak erről lesz szó!

3. Cicák és...cicusok!the-sims-4-cats-and-dogs-adds-create-a-pet-mode.jpg

Rengeteg fajta közül válogathatunk a CAP-ben és egészen pontosan 17 jellemvonás közül választhatunk. A cicák képesek bármire felmászni, legyen szó hűtőszekrényről vagy a gazdi pihe-puha ágyáról. Fontos megjegyeznünk, hogy a The Sims 3 Házikedvenceivel szemben a The Sims 4-ben már nem tudjuk irányítani az állatainkat, ez egy egyfajta szükségszerű döntés volt a valóságszerű játékélmény érdekében. 

4. Kutyák és...kutyusok!the-sims-4-cats-dogs-official-reveal-trailer-048.jpg

A kutya a sim legjobb barátja, mondja a közmondás és ez a The Sims 4-ben sincs másképp. Szintén rengeteg fajta közül választhatunk és itt is 17 jellemvonás áll rendelkezésünkre, melyekből hárommal ruházhatjuk fel kedvenceinket. Számtalan interakció áll a rendelkezésünkre, a sétáltatástól kezdve a játszásig szinte bármi és az új Training simjártassággal különböző trükkökre is megtaníthatjuk kedvenceinket!

5. Rókák és mosómedvék!capture-16.jpg

A kiegészítő neve nem túl pontos, ugyanis a cicák és kutyák mellett rókákkal és mosómedvékkel is találkozhatunk a városokban. Ha szeretnénk, bármikor hozzáadhatunk egyet a háztartáshoz...mi menőbb annál ha van egy saját rókád és mosómacid? Szerintünk semmi! 

6. Betegségek.2017-08-21-19_16_28-the-sims-4-cats-dogs_-official-reveal-trailer-youtube.png

A The Sims 4-ben a Cicák és a Kutyák bizony meg is betegedhetnek. Ilyenkor két lehetőség közül választhatsz, vagy elviszed a kedvenced az állatorvoshoz, aki meggyógyítja, vagy hagyod szenvedni szerencsétlen állatot mert meg szeretnéd nyerni az Év Gazdija címet...viccet félretéve, szerencsére az állataink a betegségekbe nem halhatnak bele, csupán az idő múlása az, ami elviheti őket a túlvilágra a Sims világában.

7. Légy állatorvos!sims-4-cats-dogs-vet-clinic.jpg

Amikor a Cats & Dogs kiegészítő be lett jelentve, az előadáson nagyon nagy hangsúlyt fektettek az Állatorvosi karrierre. Rengeteg kérdéssel kezdték el záporoztatni a készítőket a rajongók, olyanokkal mint a: Most akkor kell ehhez a Get To Work? és a Minek ilyen állás, ha úgysem látunk belőle semmit sem...? Nos itt az idő, hogy a The Sims Hungary ismét helyére tegye a dolgokat. Nem, az állatorvosi karrierhez nem kell a Get to Work kiegészítő, és de, rengeteget fogsz látni a karrierből. Leginkább az éttermek működtetéséhez tudnám hasonlítani az állást, amint a simed megvesz egy állatorvosi rendelőt állatorvos lesz belőle. Viszont itt az éttermekkel ellentétben már saját simünk is beállhat dolgozni, sőt egy egész családi vállalkozást is felépíthet. Simünk akár az otthonába is hazaviheti a felszereléseket, de rendelni és pénzt keresni csak akkor tud, ha bemegy a rendelőbe és ott végzi a munkáját. 

8. Új ruhák és bútorok.maxresdefault_6.jpg

Már a nyolcadik pontnál tartunk és csak most jutottunk el oda, ahol a többi kiegészítő kezdődik! Ahhoz képest, hogy a The Sims 4: Cats & Dogs az állatokra és az új játékélményekre fókuszál, legalább annyi új frizurát, ruhát, kiegészítőt és bútort kapunk mint pl. egy City Living vagy Get Together kiegészítővel. Hmm...kedves EA...minden rendben? Csak kezdünk megijedni, hogy talán így 3 év után magatokhoz tértetek. 

9. Új telek tulajdonságok.the-sims-4-cats-dogs-create-a-pet-official-gameplay-trailer-424.jpg

Bizony,még ebből is kapunk ötöt! 

  • Training Ground - Az ezzel a tulajdonsággal rendelkező területeken a kedvencek gyorsabban fejlesztik a Training jártasságukat.
  • Cat Hangout- Az ezzel a tulajdonsággal rendelkező területeken gyakrabban jelennek meg kóbor macskák.
  • Dog Hangout - Az ezzel a tulajdonsággal rendelkező területeken gyakrabban jellennek meg kóbor kutyák.
  • Dog Friendly - Az ezzel a tulajdonsággal rendelkező területeken a kutyák több boldogságpontot szereznek.
  • Cat Friendly - Az ezzel a tulajdonsággal rendelkező területeken a cicák több boldogságpontot szereznek.

10. Csak a poén kedvéért.22.jpg

Az új városban mostantól a simek a világítótoronyban is bebizonyíthatják mennyire is szeretik egymást. Etye-petye közben a torony fénye rózsaszínre változik és szivecskék repkednek ki a fény felől. 

Nos akik az unikornisok miatt aggódnak...tényleg nem lesznek benne, viszont Unikutyák igen akik legalább olyan aranyosak és elvarázsoltak mint egy unikornis!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása