A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Szavazz a blog kinézetéről!

2017/12/03. - írta: SimGuruZoli

blog.png

"Új év, új én" így szól a mondás. Bár még csak December van, a mi terveink már rég a 2018-as évben járnak...rengeteg új dologgal készülünk nektek, melyek csak arra várnak, hogy közöljük veletek! Az első ilyen "újítás" blogunk kinézetére vonatkozik, viszont azt szeretnénk, hogy Ti döntéstek el mi lenne a legjobb választás! 

2017-12-01.png

Miután Május végén megalakult végleges blogunk ezzel a kinézettel találkozhattatok nap mint nap. A "faliújság" szerű elrendezés sokak tetszését elnyerte, viszont kevésbé volt átlátható, az elrendezése illetve a színes/mintás háttere miatt. 

2017-12-03_3.png

Ezzel szemben, az új formatervezés sokkal letisztultabb, ezáltal lényegesen átláthatóbb lett. A menüpontok a jobb felső sarokból bal oldalra kerültek, egymás alá. Itt találhatod még meg a legolvasottabb cikkeinket illetve Sorozatainkat és Simnovelláinkat. Követve a mai divatot a blog rétegesen épül fel, egy félig átlátszó és egy egyszínű rétegből, ahol magát a cikkeket is olvashatod. A tippek és a játéktesztek listás nézetben jelennének meg, így egy kattintással elérhetnéd majd őket.Egyelőre ennyit az új kinézetről, ez alapján kell eldöntened, hogy változtassunk, vagy ne! 

Szavazz!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása