A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Készítsd el az igazi Barbie-t!

2017/12/06. - írta: bomarty

barbie_1.png

Egyik cikkemben már bemutattam hogyan építhetsz a The Sims 4 - ben színes és egyedi barbi házat. De mit ér a ház lakó nélkül? Lássuk hogyan készítheted el az utánozhatatlan, kedves és bájos Barbie-t.

1. Lépés:

Szükségünk van egy random simre. Írd át a nevét Barbie Doll-ra, legyen fiatal felnőtt. A hangját édesre, a járásmódját nőiesre állítsd. Az én barbim életcéljaként keresi a nagy szerelmet. A jelleme vidám, kreatív és jótét lélek. Ezeket saját szájízed szerint válogathatod. Készíthetsz rockos vagány, vagy okos könyvmoly barbit is.

1_10.png

2. Lépés:

Következő lépés simünk testalkata. Válassz ki egy viszonylag arányos sablont és állíts át a bőrszínt rózsaszínre. Figyelj arra, hogy bal oldalt a csúszkákat körülbelül közép alatt állítsd be és ugyanolyan magasságban álljanak. Ezután alakíts a derékon, a combon, a karokon és a vádlin. Próbálj csinos és végtelenül tökéletes testet kreálni. Miután ezzel elkészültél a nyakat is húzd karcsúra.

2_11.png

3. Lépés:

Az arc kialakításával folytatjuk. Az előre kreált arcoknál találsz egy szép és arányos arcformát (az utolsótól vissza a hetedik), ezt válaszd ki.

3_9.png

4. Lépés:

Keresd meg a következő 4 arcrészt, ezekkel fogunk dolgozni. Szükségünk lesz egy kedves mandula szemre, a már kész szemöldököknél a másodikra (fesd szőkére), egy apró orra és egy formás szájra (a készeknél az utolsó).

4_17.jpg

5. Lépés:

Ezeken természetesen még csinosítani kell. Kezdjük a szájjal, húzd egy kicsit szélesebbre, a felső és alsó ajakrész legyen közel egyforma vastagságú. A szemeket is kicsit húzd szét és próbálj arra törekedni, hogy minél szebb mandula formát adjanak ki. A pupillákat tágítsd ki (de ne túlságosan) majd válassz egy halványkék szemszínt. A füleket vedd a legkisebbre.

5_15.jpg

6. Lépés:

A sminkelés következik. Szükségünk lesz egy rózsaszín, vagy fehér szemhéjfestékre, vékony tusvonalra, rózsás arcpírre és élénk pink matt rúzsra.

6_14.jpg

7. Lépés:

A haj és a ruha van még hátra. Tulajdonképpen bármilyen szőke, vagy akár barna, fekete haja is lehet, de az eredeti Barbie világos hajú ezért én egy szőke hosszú hajat választottam neki. A ruháknál állítsd be a pink színt, vagy a purple és a white színeket így könnyebben találsz kiegészítőket is. Nyugodtan használhatsz mintás darabokat is. Napszaknak megfelelően más-más hajkoronával, stílussal is felruházhatod.

7_12.jpg8_10.jpg

Miután elkészítetted költöztesd be a barbi házba, ahol rózsaszín világában álmodozva és boldogan fogja tengetni mindennapjait.

9_11.jpg

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása