A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4 - Toddler Stuff játékteszt

2017/12/19. - írta: bomarty

toddlerstuff.png

Amikor először láttam a The Sims 4 Toddler Stuff előzetesét csak az járt a fejemben hogyan lehetnek ilyen édesek ezek a kicsi simek. Bár az alapjátékkal is sok cuki ruhát és hajat kapunk, de ezzel a kiegészítővel valami hihetetlenül aranyos simeket lehet kreálni.

maxresdefamult.jpg

A csatokkal, masnikkal, fodrokkal tűzdelt hajakon át, a méhecske jelmeztől, a rókás kapucnis pulcsiig minden darab igazán színes és mutatós.

toddlercas.jpg

A ruhák és hajak mellett kapunk pár vidám bútort és dekortárgyat. (pl: festett dinnyés, gyümölcsös pad, majom figurás szalvéta készlet). Ezeket leginkább konyha, hátsó kert, vagy játszótér építésénél tudjuk használni.

tumblr_ov964iqbbk1sdo4uwo1_1280.png

Hogy a legapróbb simek ne csak szépek legyenek, hanem vidámak is a kiegészítő tartogat számunkra pár érdekes és mókás tevékenységet, új tárgyat.

ts4_sp12_keyback_hex_64764a.jpg

A mókusos babaházon, csúszdán kívül egy komplett játszóházat kapunk kisebb és nagyobb méretben, amely tartalmaz egy átjárható alagútrendszert, egy színes labdás medencét, csúszdát és kalózkapitány történet fedélzetet. Tudom ez furán hangzik, de megpróbálom elmagyarázni ez hogyan történik. Amikor kis simünk úgy dönt, hogy ő most egy vérbeli kalóz lesz és elkezd játszani egy kormánnyal, akkor kapunk egy háttért színes gondolatokkal és zenével. Ezekbe a képzelgésekbe bevonhatók a szülők is, akkor ilyenkor egyből kardot rántanak, mint hűséges másodtisztek.

2017-08-16-20_26_37-the-sims-4-toddler-stuff_-official-trailer-youtube.png

A csúszdáknál is együtt játszhatnak a gyerekek és szülők. Felsegíthetik a kis simeket, vagy azok maguktól is felmászhatnak ezekre a játékokra.

toddler-02-1.png

A kiegészítő ára 3000 Ft körül mozog, amit egyenlőre Originen (interneten) keresztül tudsz megvenni.

Ha szeretnél egy vidám és cuki kiegészítőt akkor a Toddler Stuff remek választás. Rendezz babazsúrt, vagy építs játszótereket és színesítsd meg a legkisebb simek hétköznapjait.

dhsxsuquiaeewom.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása