A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Ez történt 2017-ben a The Sims 4-el.

2017/12/24. - írta: SimGuruZoli

eves_visszatkintes.png

A The Sims 4 idén ősszel már a harmadik születésnapját ünnepelte, de most tekerjünk egy kicsit vissza az időben...mondjuk egészen 2017 januárjáig és egy szabadosabb hangvételű cikkben tekintsük át mivel is gazdagodtunk ebben az évben. 

maxresdefault_7.jpg

Az Electronic Arts nem habozott sokáig, Január 10-én bejelentette az év első kiegészítőjét, mely a Vámpírokra és a sötét erőkre fókuszált. Pontosan rá két hétre már meg is jelentette azt, így mindenki nagy örömére már a vámpírok is szívhatjak simeink vérét. 

ts4_toddlers_video_v1.jpg

Na jó...erre senki sem számított! Épp, hogy Január 10-én be lett jelentve a Vampires Game Pack, rá három napra a semmiből megérkezett a "Legnagyobb és egyben legkisebb" frissítés a játék történelmében. Megjelentek a várva várt Tipegők...végülis csak két évet kellett értük könyörögnünk. Na de nem panaszkodunk, teljesen ingyenes volt a frissítés (Még szép!) és a tipegők minden eddiginél élethűbbre és cukibbra sikerültek. Persze ez nem azt jelenti, hogy néha nem kapunk tőlük agyvérzést. 

maxresdefault_8.jpg

Mivel Februárban csak egy aprócska frissítést kaptunk, kénytelenek vagyunk tovább utazni Márciusig. Ekkor jelentették be a Bowling Night Stuff-ot ami kellett is meg nem is. Persze furi, hogy ezt pont mi mondjuk...de hát van itt közöttünk olyan aki legalább háromszor használta a Bowling pályákat? Ha igen, én kérek elnézést! 

maxresdefault_9.jpg

Májusban járunk már, pontosan ott, amikor az Electronic Arts és a Maxis bejelentették az ötödik játékcsomagot, a Parenthood Game Pack-et. Ha eddig valaki számára nem lett volna elég élethű a játék, ez a kiegészítő kielégíti minden vágyát...persze csak akkor, ha hisztis tipegőkre és dühös tinikre vágyik. Na de ilyen a való élet is nem? De!

maxresdefault_10.jpg

Tik-tak, tik-tak. Csak úgy repül az idő. Alig telt el két hét a Parenthood Game Pack megjelenése óta, már érkezett is az új Cuccos Csomag beharangozója. De minek!? Június 20-án megjelent a Fitness Stuff, mely modern stílusú bútorokkal és ruhákkal érkezett. Mivel a név kötelez, nem maradhattak ki az edzőtermi cuccok sem...na meg egy mászófal, ami izeg-mozog és tüzet okád! A Te simednek is pont erre volt szüksége! 

maxresdefault_11.jpg

Hogy mi történt Júliusban? Semmi! Mármint akkor volt a szülinapom, de ez kit is érdekel. Irány Augusztus ami már kicsit izgalmasabb, megjelent a Toddler Stuff! Juhé! Hurrá! Valaki elmagyarázza nekem, hogy ezek a dolgok miért nem fértek bele a Parenthood Game Pack-be!? Mármint értem én, hogy nagyon cukik az új játszótéri elemek, az meg hogy játszódélutánt szervezhetünk maga a cseresznye a fagyi tetején...de nem 3000ft-ért! 

maxresdefault_12.jpg

Kezdem megérteni az EA marketing technikáját! Egész évben nagyrészt fölösleges tartalmakat gyártani, majd az év utolsó harmadában belehúzni és bejelenteni a "Nagy Dobásokat". Nem történt ez másképp idén sem, Augusztus 21-én a kölni Gamescom-on bejelentésre került a Cats & Dogs kiegészítő. Az előzetes láttán azt hiszem minden simmer nevében állíthatom, hogy extázisba estünk, és szerencsére November 10-re is jutott még ebből az érzésből, mikor már ki is próbálhattuk az újdonsült kiegészítőt. 

ts4_diwali_screen_01_png_adapt_crop16x9_1455w.jpg

Még a Cats & Dogs kiegészítő végleges megjelenése előtt, Október 20-án kaptunk egy kisebb frissítést, mely egy Hindu ünnepre, a Diwali-ra fókuszált. Az új tárgyak az ingyenes Holiday Celebration Pack tartalma ként kerültek a játékba. 

sims-4-xbox-ps4.jpg

November 17-et írunk. Még csak egy hete jelent meg a Cats & Dogs kiegészítő, de már meg is érkezett az újabb "Nagy Dobás". The Sims 4 konzolokra! Végre! Köszönjük! Egyetlen egy dolgot sajnálok, mégpedig azt, hogy az összes eddig megvett PC-s kiegészítőt újra meg kellene vennem, hogy konzolon is játszhassak velük. Ez nekem sajnos elvette a kedvem az egésztől, de a játék szuper lett konzolokra is, szóval ha van egy XBOX ONE vagy egy PlayStation 4 konzolotok, kötelező darab a játék! 

dq3exdzvoaasd2k.jpg

Az EA minden év Decemberében meglep minket egy aprócska ünnepi frissítéssel, ami általában a Holiday Celebration Pack része ként kerül a játékba. Az idei cuccok elég rendhagyóra sikeredtek...Homokember és szörföző törpemikulások. Nincs mit mondanunk, kell a változatosság! 

El is érkeztünk éves visszatekintőnk végére. Reméljük 2018-ban egy kicsit jobb időszakát fogja élni a Sims, bár összességében idén sem panaszkodhatunk olyan sokat. Ha érdekelne egy ehhez hasonló éves visszatekintő blogunkkal, a The Sims Hungary-vel kapcsolatban, mindenképp add le szavazatod a lenti szavazásban. 

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása