A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

A szép kert titka - Sziklakert

2018/01/17. - írta: dakosgergo04

szikla.png

Biztos ti is gondolkoztatok már azon, hogy feldobjátok simjeitek házának kertjét. És az is eszetekbe jutott már, hogy ez elég nehéz munka... De igazából pár parancsból megoldható. De hogy miről is beszélek pontosan? Persze, a SZIKLAKERTről.

 Első lépésként nyomjuk le a: 'ctrl' 'shift' 'c' billentyűket, és írjuk be a következő parancsot: 'bb.moveobjects on' deaktiváláshoz pedig az 'on' helyére 'off '-ot írjunk.  

A Következő dolgunk az, hogy lerakjunk - megfelelő mennyiségű és megfelelő méretű követ. Ha túl kicsinek találjuk, az 'ú' betűvel felnagyíthatjuk őket, az 'ő' betűvel pedig vissza.

És az utolsó pedig nem más mint a bokrok behelyezése. Ezt ugyanúgy kedvünk szerint méretezhetjük és a mennyiséget is variálhatjuk ahogyan szeretnénk.

Készen vagyunk, nektek milyen lett? :)

Itt van pár inspiráló kép:

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása