A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Jungle Adventure - Első benyomások.

2018/02/13. - írta: SimGuruZoli

elso_2.png

Az új kiegészítőről talán a tegnapi napig semmit sem tudtunk volna, ha pár napja az Origin-be nem csúszik be egy hiba, mely miatt majdnem minden fontos infó napvilágot látott. A tegnapi nap folyamán megérkeztek az első kiszivárgott képernyőképek is, illetve a nap végére az első beharangozó videó. Ma pedig végre nyilvánossá vált a Game Pack előzetese, melyben rengeteg érdekes dolgot véltünk felfedezni. Nézzük mit tartogat számunkra a Február 27-én megjelenő The Sims 4: Jungle Adventure Game Pack! 

2018-02-13_3.png

Üdv a dzsungelben Kalandor! Jelenleg 19:02 percet mutat az órám, tehát épp csak megnéztem az új kiegészítő előzetesét, de már biztos vagyok benne, hogy ez lesz az eddigi legjobb Game Pack! 

2018-02-13_6.png

A képen valószínűleg Selvadorada főterét láthatjuk, mely egyfajta piacként üzemelhet. A merészebb Simek akik elindultak felkutatni a hangos és veszélyes dzsungelt itt adhatják el megszerzett kincseiket. 

Mint láthatjuk a simek különböző standokra tehetik ki portékáikat, melyeket ha sikerül eladniuk jókora összeghez juthatnak. Természetesen nem csak a piac található itt. A főtéren próbálhatjuk ki a helyi tradicionális ételeket és sajátíthatjuk el a vagány táncmozdulatokat. 

2018-02-13_57.png

Egy új eszközt is felfedezhetünk, ami nem más mint az Archelógusi asztal. A simek, akik már az egész életüket a kalandozásnak szentelték ezen az asztalon tudják bevizsgálni kincseiket, hiszen sosem lehet tudni, mikor akarják simünket átverni. Valószínűleg egy új, elsajátítható jártasság is érkezik hozzá.

És most, végre irány kalandozni! Szerencsére Selvadorada több mint gyönyörű, így szemünk sosem fog unatkozni. A simek a túrázás közben bármikor rátalálhatnak egy eldugott természetes tóra, vagy akár egy ősi templomra is. Viszont nem árt óvatosan közlekedni, hiszen a végzet ott állhat minden sarkon, csak arra várva, hogy elcsípjék szeretett simjeinket. 

Egy elvarázsolt templom felfedezése közben elég egy rossz mozdulat, s simünk máris a poklok poklát fogja megélni. Ha épp nem a tűz ejti rabul, akkor egy életre kelt csontváz fog az életére törni, tehát nem lesz egyszerű kizsákmányolni egy ilyen rejtekhelyet. Természetesen kisebb barlangokban, ásatási helyszíneken veszély nélkül hozzájuthat simünk pár értékes portékához. 

Viszont, ha simed ügyesen veszi az akadályokat, hatalmas összegű relikviákhoz juthat hozzá...persze csak akkor ha az épp nem másolat.

Az új CAS és Build Mode elemek remekül visszaadják a dzsungel hangulatát, színesek, vidámak, és kicsit rejtélyesek. Egy szóval imádjuk! 

Összeségében az eddig látottak alapján teljesen meg vagyunk elégedve a kiegészítővel. Kíváncsian várjuk, hogyan lehet majd felfedezni a rejtekhelyeket és hogy hogyan adja át a csomag a valódi dzsungel hangulatát. A kiegészítő Február 27.-én jelenik meg világszerte Originen és Márciustól lesz kapható a hatodik Bundle-ben a Fitness és a Toddler Stuff-okkal karöltve. 

Neked mi a véleményed a kiegészítőről? Osszd meg gondolataid velünk is! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása