A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Dobd fel a házad: Egy szaunával!

2018/03/20. - írta: bomarty

szauna.png

A következő cikkben bemutatom hogyan építhetsz a The Sims 4-ben egy hangulatos szaunát. Az építéshez a Spa Day kiegészítőt használtam, de ha nem rendelkezel vele, akkor egy korábbi cikkben megtalálhatod azt, hogy az alapjátékkal hogyan tudsz szauna jellegű építményt készíteni. Tarts velem és alkoss te is!

1_18.png

1.    Lépés:

Szükségünk lesz egy 7X7 egység hosszú alapra és egy 6X6 egység hosszú kockára. Építsd meg őket a kép szerint.

2_21.png

2.    Lépés:

Tegyünk rá egyszerű szürke, vagy barna tetőt szegéllyel. A falak és a padló legyenek hasonló árnyalatúak és fa hatásúak. Az üres szélekhez rakjunk lépcsőt.

3_17.png

3.    Lépés:

Használjuk a bb.moveobjects kódot és rakjunk az alapzat köré különböző formájú köveket, apró bokrokat, bambuszt. Miután ez kész tegyünk barna szórófestéket a kövek és növények alá.

4_16.png

4.    Lépés:

Két falra (a kép alapján) tegyünk nagy üvegablakokat és ajtót.

5_13.png

5.    Lépés:

A kimaradt falakra tegyünk hosszú, vékony, modern stílusú ablakokat, majd helyezzük el a sarokban magát a szaunát. Világításhoz keressünk egyszerű lámpákat, majd két oldalra tegyünk a Spa Day kiegészítővel érkezett szekrényekből egy-egyet.

6_13.png

6.    Lépés:

Dekoráljuk ki a belső részt köntösökkel, törölközőkkel, növényekkel.

 7_14.png

 

7.    Lépés:

A kinti részben használt köveket tegyük le úgy, hogy elég hely maradjon a simeknek ki-be járkálni a szaunába. Néhány kő legyen eltérő színű.

8_16.png

8.    Lépés:

Használjunk egy szép köves talajt bentre. A falak legyenek fahatásúak.

9_9.png

Miután kész vagy ültesd be relaxálni a simeket. A kövek és a gőz igazán hangulatos látványt nyújt a szaunának. Ha tetszett és rendelkezel a Spa Day kiegészítővel próbáld követni ezt a nyolc lépést és építs egyet te is!

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása