A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: A Sorozatgyilkos - Kihívás

2018/04/09. - írta: bomarty

gyilkos.png

A kihívás célja: Öljön meg sorozatgyilkos simed minél több simet 4 hét alatt!

1_20.png

A kihívás szabályai:
- Nem kérheted az áldozat simeket, hogy költözzenek be, mivel őket nem irányíthatod (Csak a terhes simet adhatod a családhoz, hogy meg tudja szülni a gyilkos gyerekét.)
- Nem használhatsz kódot, vagy más módot, amivel gyorsítod a halált
- Nem utazhat simed másik világba, nem léphetsz ki a játékból, mert eltűnnek a bezárt áldozatok
- Főképp az utcájában élők és járókelők között kell szedje áldozatait a gyilkos, nem hagyhatja el a környéket
- Nem lehet baráti viszonya senkivel, nem fogadhat el meghívásokat, kivéve a Kaszást és a gyereke apját/anyját…vele barátságos interakciókba kezdhet.

2_23.png

A kihívás kezdete:

- Az élettartam legyen hosszúra állítva. (Lifespan – Long)
- Kreáld meg simed fiatal felnőttre. Az egyik jellemvonása legyen a Gonosz (Evil), a másik kettőt te választhatod. (Én a magányos és az aljas jellemeket állítottam be.)

3_19.png

- Bármilyen házban elhelyezheted simed. A lényeg, hogy legyen 1-2 üres szoba az áldozatoknak. (Én az alagsorban alakítottam ki erre egy külön helyet.)

4_18.png

- Pénz kódot használhatsz a kihívás elején a ház kialakításához. (Pár tárggyal elég félelmetessé és morbiddá teheted a szobákat.)

A kihívás menete:
- Simed várakozzon a háza előtt, amíg valaki arra nem sétál, majd keressen egy simet és elegyedjen vele szóba.Gyerek simeknél azt tapasztaltam, hogy nem tudnak éhen halni, ezért inkább fiatal felnőtt, felnőtt, vagy idős simeknél próbálkozzon a gyilkos. (Cserkéssze be áldozatát.)
- Egy kis humort belecsempészve öltöztesd be a férfi gyilkost nőnek, vagy fordítva és így nyerje el az ellenkező nem és a környékbeliek bizalmát.


- Állítson meg valakit és beszélgessen vele, addig amíg egy szobába be nem tudja invitálni. (Kattints egy szobába, majd a Go here together opcióra, vagy a simedre kattintva az Actions részben csoportot alakíthatsz a kiszemelt áldozattal és így is be tudod őket vinni.)
- Miután az áldozat a helyén van töröld a szobaajtót, vagy az ajtóra kattintva zárd be az ajtót mindenki számára, kivéve a gyilkost.
- A szobába lehet ágy, WC, akár zuhany is, de hűtő, mikrohullámú sütő, vagy egyéb olyan tárgy, ami által ehet - ihat a sim nem lehet.
- Egy másik halálmód a vízbe fojtás. Ezt egy medence segítségével teheti meg gyilkos simed, amibe be kell másznia az áldozatnak, szóval ez kicsit macerásabb. Ha mégis sikerül, akkor kerítsd körbe a medencét és hagyd megfulladni.

8_17.png

9_10.png


- Miután meghalt az áldozat tedd az urnáját a tárolóba, majd a sírkövét a hátsó kertben kell elhelyezni.

11_8.png
- 4 heted van sims időben a gyilkosságokra, ezután meg kell számolnod a sírköveket.


EMLÉKEZTETŐ:
Simed semmiféleképpen nem utazhat el, mert az addig bezárt simek visszaértére el fognak tűnni! Ha esetleg elmented a játékot és kilépsz akkor is el fognak tűnni az áldozatok.


A kihívás morbid része:
(Ezt a részt csak erős idegzetű játékosoknak ajánlom!)
- Próbálj meg gyereket nemzeni annyi áldozattal, amennyivel csak lehet.

- Ilyen esetben amíg terhes az áldozat, ne engedd meghalni, csak zárd be. Ha női gyilkosod van, akkor is megteheted ezt, csak akkor a gyerek apját hamarabb is megölheted.


- Miután a gyerek megszületik várj még tipegő lesz és ha nem eteted el fog tűnni a háztartásból (ő is halottnak számít ilyenkor), majd simed ölje meg az anyját is.

19_4.png
- Ha a gyilkos nő, akkor ölje meg a gyerekét, vagyis zárja be és ne adjon neki enni.
(Tudom, ez elég durva!)

Pontok:

+50 minden halott simért
+30 minden fulladásos halálért
+60 ha a Kaszással legjobb barátok lesznek
+100 minden tipegő áldozatért


Levonások:

-100 minden kódért, amit a kihívás alatt használsz (kivéve a pénzkódot építésnél)
-100 bármilyen szabály megszegéséért


A gyilkos a kihívás alatt természetesen élje hétköznapi életét mintha mi sem történne. Maradjon a ház körül és hallgassa az alagsorból felszűrődő nyögéseket, kiáltásokat. Készíthetsz számára egy házi kedvencet (ha rendelkezel a Cats &Dogs kiegészítővel), vagy elviheted horgászni, futni, esetleg a kertben is grillezhet, gyomlálhat. Néha mutatkozzon női mivoltában egy kedves szomszédként.



Mivel ez a kihívás elég morbid és egy kicsit sokkoló még úgy is, hogy csak simekről van szó, ezért a cikk végén készítettem számotokra egy képzelt interjút a sims világból, ami a gyilkos leleplezése után került napvilágra. Az interjúban egy nyomozót, két áldozatot és egy helyi lakost faggat újságíró simünk a történtekről.


Interjú a nyomozóval:


- Honnan értesültek a szörnyű tragédiáról?
- Az egyik áldozat sokáig raboskodott a pincében. Bár látható jelei nincsenek, de állítása szerint terhes volt és több hétig vajúdott idelent, majd a szülés után az apa, vagyis Johnatan Burger elvette gyermekét és azóta sem látta. Neki sikerült 4 hét után megmenekülnie és ő tett feljelentést az illetékes rendőrkapitányságon.
- Szóval azt mondja nincsenek látható jelei, hogy itt volt? De hát tele van minden bűncselekményre utaló nyomokkal!
- Higgye el asszonyom mi profik vagyunk. Bizonyíték hiányában nem ítélkezünk!

26_1.png

Interjú az áldozatokkal:


- Mit érzett, amikor megmenekült?
- Kivagyok idegileg! Ki a francot érdekel a maga hülye riportja!

27_1.png
- Sokáig szenvedett mielőtt megfulladt?
- Először csak úszkáltam, aztán kezdett begörcsölni a lábam. A többire nem emlékszem. Azt tudom, hogy ide ásott el az a gazember!

28_2.png

Interjú egy helyi lakossal:


- Soha nem vett észre semmi furát Johnatan Burgeren?
- Az igaz, hogy nem vót egy szószátyár ember, de amúgy rossz se vót senkivel se. Mindig is jószívű udvarias ember vót és most is annak tartom.
- De hát megölt nyolc simet!
- Megvót igaz, de én nem láttam semmit. Beszélnek itt mindenféléket! Pletykás vénasszonyok errefele azt is mondják van valami varázsfa. Öh!
- És mondja a hátsó kertben egyre sűrűbben előbukkanó sírkövek sem voltak feltűnőek senkinek?
- Aszonták nyílván a kutyája meghót és aztat ásta el oda!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása