A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Bölcsöde mod - Játékteszt

2018/04/10. - írta: SimGuruZoli

bolcsi.png

Ismerős a helyzet, amikor végre megszületik a várva várt gyerek, de amint tipegővé cseperedik, egy hatalmas káosz lesz a simek élete? Bizony nem csak a simek, de mi is belefáradunk a 24 órás felügyeletbe, így Kawaiistacie megalkotta a Preschool modot, mellyel könnyíthetünk simjeink életén!

file.jpg

A mod lényege nagyon egyszerű. A tipegők minden reggel nyolckor elmennek a bölcsödébe, majd délután háromkor visszatérnek a háztartásba, az alsós gyerekeinkkel egyszerre. Míg a sim a bölcsiben van természetesen nem tudjuk irányítani, de a szükségleteire bármikor ránézhetünk. 

file_2.jpg

Érdemes figyelemmel kísérni Stacie blogját, hiszen gyakran frissíti a modot. A legújabb verzióban pl. a tipegők miközben a bölcsiben vannak már fejleszthetik a jártasságaikat, illetve a karakter készségeiket is. Utóbbi csak azok számára érhető el, akik rendelkeznek a Paranthood Game Pack-el.

Hogyan működik? 

file_1.jpg

A mod automatikusan aktiválódik minden tipegőnél, akár még az örökbefogadottaknál is!

Letöltés és telepítés:

2018-04-06.png

Első lépésként látogasd meg Stacie blogját, majd tekerj le egészen a letöltés fülig. Itt kattints a Base Game Download-ra és töltsd le a fájlt. (Amennyiben rendelkezel a Parenthood Game Pack-el, töltsd le a kiegészítőhöz tartozó fájlokat is.) 

2018-04-06_1.png

Ha letöltötted a modot, csomagold ki a fájlokat WinRAR segítségével, majd másold át a két mappa tartalmát egy új, közös mappába. Ezek után már nem kell mást csinálnod, csak megnyitni a Mods mappát (Domukentumok > Electronic Arts > The Sims 4 > Mods) és átmásolni bele a fájlokat. És kész! 

cenzura_2.png

 Ha eddig még nem használtál modokat, akkor indítsd el játékodat, lépj be a beállításokba (...) kattints az Other fülre, majd engedélyezd az Egyedi Tartalmakat (Custom Content) és a Script Modokat. Kattints az Apply Changes gombra, majd indítsd újra a játékod. 

A cikk végére szerettem volna hozni pár képet a játékból, melyek már a bölcsödében készültek, de sajnos mivel a mod nem "aktív" karrierként működik, így ez nem lehetséges.:(

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása