A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Windenburg Times: Hírek a nagyvárosból - Első szám.

2018/04/18. - írta: SimGuruZoli

borito_3.png

A The Windenburg Times a The Sims Hungary szerkesztői által készített hetente jelentkező fiktív sorozat, melyben a The Sims világában történő viccesebbnél viccesebb eseményeket dolgozzuk fel, egy híradó formájában. Töltsd szerda estéid Hírvágó Andreával és Riport Péterrel, az ambiciózus hírbemondókkal, Ling Ling-el a gyönyörű riporterünkkel és Zápor Zivatarral, a ködös tekintetű időjósunkkal! 

0.png

Sul Sul! Köszöntjük önöket a The Windenburg Times hetente jelentkező hírműsorában! A nevem Hírvágó Andrea, a mellettem ülő fiatalember pedig Riport Péter! Rengeteg megbotránkoztató hírrel készültünk mára, szóval vágjunk is bele! 

111.png

Egy mosómedvének öltözött sim tartja rettegésben San Myshuno városát. Helyiek elmondása szerint a rejtélyes jelmezes bemerészkedik a nagyobb főterekre és előszeretettel túrja fel a szemeteseket, valamint gyakran használja a padokat fekvőhelyként. Bár sokan azt állítják ártalmatlan mégis van, aki szerint zavaró és félelmet keltő a megjelenése. A helyiek értesítették a városi rendőrséget, akik körözést adtak ki a képen látható fantomkép alapján a bóklászó mosómedvére.

Riportereink már úton vannak a helyszínre, ahonnan majd egy exkluzív interjúval jelentkezünk! Hamarosan kapcsoljuk őket! 

222.png

Felháborító hír rázta meg ma reggelre a windenburgi lakosokat, hiszen az egyik legnépszerűbb kávéház tulajdonosa bejelentette, hogy bezárja vállalkozását! A kávézó rengeteg sim kedvenc helye volt, gyakran szerveztek ide találkozókat a legjobb barátok, ennek ellenére a tulaj mégis a bezárás mellett döntött.

3_21.png

Próbáltuk felvenni a kapcsolatot a tulajdonossal, de sajnos sikertelen volt próbálkozásunk, viszont egy kedves törzsvendégtől, Láma Laurától, telefonon keresztül reményeink szerint megtudunk pár fontosabb infót!

4_20.png

- Sul Sul Laura! Mesélj nekünk, mit tudsz a helyről? 

- Egyelőre semmit! Teljesen fel vagyok háborodva! Egyesek azt mondják, hogy a San Myshunoi mosómedve hozzánk is elért, és a kávéháznál szállt meg, amit a tulaj egyszerűen nem bírt idegekkel...ha ezt tényleg igaz...LE A MOSÓMEDVÉKKEL! 

- Öhm...köszönjük Laura! 

333.png

Mindeközben riportereink megérkeztek a Myshuno Meadows Parkba, ahol Cserepes Virág kérdezget helyi simeket a sokkoló eseményről! 

444.png

- Mikor látta pontosan a jelmezes simet?

- Olyan sötét volt már, biztosan este lehetett. Éppen leugrottam egy kis chilis babért a helyi büféhez, amikor látom, hogy egy mosómedve fekszik a padon és hangosan horkol.

- És mit tett ezután?

- Közelebb mentem és felébresztettem. Majd megkértem, hogy keljen fel a padról, erre ő csak bámult rám azokkal a nagy szemekkel és vicsorította az apró fűrészes fogait. Szörnyű élmény volt! Máig sem tudom kiheverni!

- Feltevése szerint férfi vagy nő rejtőzik a jelmez alatt?

- Szerintem férfi lehet, mert nagyon büdös volt és dudorodott a hasa!

7_18.png

Tűntetés a luxus negyedben! Egy kisebb csoport tűntetésbe kezdett a vagyonos simek ellen, akik a város fényűző negyedében élnek. Vezetőjük csak annyit nyilatkozott, hogy betelt a pohár és nem hagyják, hogy a felhőkarcolók magaslatából letekintő milliomos simek elnyomják és kizsákmányolják őket. Beszélt továbbá a folyamatos környezet szennyezésről és arról, hogy egy szegényebb osztálybeli sim lesz az új polgármester, de ezzel kapcsolatban még titkolóznak.

8_18.png

Olcsó János lesz az új polgármester? Megdöbbenve fogadták a helyiek, hogy egy teljesen átlagos és szegény családból származó sim polgármesteri babérokra tör. Vajon elegendő a lelkesedése ahhoz, hogy a lenéző és kritikus tömegek is rá szavazzanak? Erről kérdezzük most stúdiónkban...Ling Ling tiéd a szó! 

9_11.png

- Mondja János miért szeretne polgármester lenni?

- Ki ne szeretne? Jó pénz, és időm is van elég. Most éppen munkanélküli segélyt kapok, szóval ráérek.

- Van már esetleg tapasztalata a közszférában, politikában?

- Á dehogy! De hát nem is kell ahhoz sok ész, igaz-e?

10_10.png

- Mivel fogja megnyerni a választókat? Mit tud garantálni a jövőre?

- Hát ha sok Simelonom lenne építenék még ide pár kocsmát.

- Egy utolsó életbevágó kérdésem lenne még önhöz Olcsó úr.

- Na ne tartsa bent akkor kedveske!

- A várost is egy papucsban szeretné majd vezetni? - nagyon passzol az öltözékéhez! 

- Ó kisangyalom...még szép! A papucsnál nincs kényelmesebb! Sőt! Ha megválasztanak, elrendeltetném, hogy minden sim kizárólag csakis papucsban járhasson! 

11_9.png

- Köszönöm, hogy eljött János erre a rövidke kis interjúra, további szép estét kívánok! 

- Viszont aranyom! 

- Andi, tiétek a szó!

12_8.png

De nem sokáig, ugyanis következik, az időjárás jelentés! Zivatar, milyen időre számíthatunk a jövő héten? 

13_7.png

Így van Andi, én már itt vagyok a menő esőkabátomban, legalább 20 perce, csak arra várva, hogy elmondjam a fantasztikus időjárási viszonyokat! Nos...összességében elmondhatjuk, hogy beköszönt a jó idő, de nem túl sokáig. A hét elején Simkelet felől egyelőre még erős csapadék várható, tehát a holnapi nap mindenképp vigyenek magukkal esernyőt. A hét további részében szerencsére a mai naphoz hasonló, viszonylag meleg, párás idő lesz a jellemző, néhol egy-egy felhő jelenhet meg csak az égen. Simbaton Északsim felől ismét egy hűvösebb széláramlat érkezik, amely akár tönkre is teheti a hétvégénket...de emiatt ne aggódjanak - minden rosszban van valami jó! Ha szakad az eső egész hétvégén, nézhetnek minket! További szép estét kívánok, köszönöm a figyelmüket! 

14_9.png

- Mi is köszönjük a figyelmüket, köszönjük, hogy velünk tartottak! További szép estét! 

- Viszontlátásra! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása