A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Rakd össze a saját The Sims 4 csomagodat az Originen!

2018/05/08. - írta: SimGuruZoli

bundlemaker.png

Egy eddig még soha nem látott, és kihagyhatatlan ajánlatot vezetett be az EA az Origin legfrissebb verziójában! Mostantól a The Sims játékosok akár maguknak is összerakhatnak egy játékcsomagot, amely egy Expansion Pack-et, egy Game Pack-et és egy Stuff Pack-et tartalmazhat. 

Ha rendelkezel a The Sims 4-gyel:

Amennyiben rendelkezel a The Sims 4 alapjátékkal nem kell mást tenned, mint megnyitni az Origint és a lépéseket követve összeállítani magadnak egy olyan kiegészítőkből álló csomagot, amelyekkel még nem rendelkezel. 

origin.png

  1. Nyisd meg az Origint.
  2. Vidd az egered a bal sávban lévő Browse Games felirat föle.
  3. A megnyíló menüben vidd az egered a The Sims feliratra.
  4. Az itt megnyíló menüben pedig kattints a The Sims 4 Build Your Bundle opcióra.

A felugró oldalon tudod összerakni a saját csomagod, amely kizárólag csak egy Expansion Pack-et, egy Game Pack-et és egy Stuff Pack-et kell tartalmazhat!

A csomag ára összesen 70€ lenne (40 + 20 + 10), de ha ezen a módon veszed meg a kiegészítőket, kapsz egy 20€  értékű kedvezményt, így csak 50€ -t kell fizess három kiegészítőért.

Ha nem rendelkezel a The Sims 4-gyel:

Amennyiben még nem rendelkezel a The Sims 4-gyel, és csak most szeretnél belevágni a kiegészítők gyűjtögetésébe, az EA számodra is kitalált egy ajánlatot. 

bundle-990x572.png

Kövesd az előbb leírt útvonalat, hogy megérkezz a csomag készítő oldalra. Mivel te nem rendelkezel a The Sims 4 alapjátékkal, így az EA azt a lehetőséget ajánlja fel, hogy az alapjáték melle választhatsz egy Expansion Pack-et, melyeknek az árából 35% kedvezményt kapsz, így az eredeti 80€ -s ár helyett, csak 45€ -t kell fizetned. 

Ha túl sok kiegészítővel rendelkezel:

Fontos megjegyezni, hogy a csomag készítő csak azok számára érhető el, akiknek a The Sims 4 gyűjteményéből hiányzik legalább egy Expansion Pack, egy Game Pack és egy Stuff Pack, hiszen csak ezzel a hármas kombóval lehet igénybe venni az ajánlatot. (Tehát pl. nem rakhatsz két Game Pack-et és egy Stuff Pack-et a csomagodba)

2018-05-07_4.png

Ha rendelkezel az összes Expansion/Game/Stuff Pack-el akkor ez az üzenet fog fogadni a The Sims 4 Build Your Bundle lehetőségre kattintva. Reméljük a későbbiekben más féle összeállításban is megvásárolhatjuk a The Sims 4 kiegészítőit, egy aprócska kedvezménnyel fűszerezve. 

Ha tetszett a cikk mindenképp kattints a Like gombra! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása