Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Basemental Drugs Mod (18+) - Játékteszt

2018/05/09. - írta: bomarty

drugs.png

A Basemental Drugs mod lehetőséget nyújt simeink számára, hogy különböző illegális szereket (drokokat) fogyasszanak. A fogyasztás melett árusíthatják is őket, függővé válhatnak, illetve elvonóra is kerülhetnek.

05-05-18_8-32-25_pm.png

A mod tartalmaz természetesen drogokat, apró tárgyakat, alternatív mozgás animációkat, illetve különféle reakciókat függetlenül attól milyen szert és abból mennyit használt a sim.

1_26.png

Továbbá két új jellemzőt vehet fel simünk, az egyikkel drogdíler, a másikkal parti állat válhat belőle, aki a klubbokat járja.

2_30.png

the_sims_4_2018_05_05_17_31_38.png

Ayahuasca:

A mod segítségével megidézhető egy Sámán, akit a simedre kattintva a Basemental Drugs opcióval tudsz meginvitálni és vele egy spirituális utazást átélni. A Sámán ezután kimegy házhoz, bemutatkozik és rákattintva elérhető egy Ayahuasca nevű ital, ami bekerül simed tárolójába, vagy egyszerűen azonnal megissza.

3_26.png

4_24.png

Az utazás során simed lehet, hogy rosszul fogja érezni magát, akár hányhat is. Ha szerencséje van, akkor elérhető számára a "Close your eyes and drift away” opció.

5_20.png

További elérhető drogok:

A drogokat egy dílerre kattintva tudod elérni. Ha nincs kéznél ilyen sim, akkor kreálj egyet és ő legyen a helyi kartell vezetője. Más háztartásokból is ellátogathatnak hozzá simek, akik vásárolhatnak tőle. Illetve a simek nem csak maguknak, de a haverjuknak, vagy valamelyik családtagjuknak is vehetnek egy csomag anyagot.

6_20.png

4 féle drog fajta érhető el:

Amennyiben simünk vásárolni szeretne mindenképpen figyelembe kell vennie, hogy ezek a szerek nem olcsóak és akár egy egész heti keresete is rámehet egy-két csomag anyagra.

Cocaine (átlagos minőségű) – 385 Simoleon

Amphetamine (alacsony minőségű) – 45 Simoleon

8_21.png

7_22.png

Vásárlás után a tárolóba kerülnek a drogok. Innen tudjuk elérni a kicsomagolás után.

9_13.png

Ezeket a porokat, spanglikat egy asztalra lerakva tudja simünk felszippantani. Ha esetleg többen is vannak a háztartásban akik élnek a szerrel, vagy csak szimplán jó fej akar lenni simünk az egyik haverjával, akkor meg is oszthatnak egy-egy csíkot.

MDMA tabletták – 400 Simoleon

13_8.png

A tabletták különböző színekben elérhetőek és elég változó hatást fejtenek ki a simek szervezetében.

Weed (Fű)

AK-47 - 75 Simoleon

OG Kush - 80 Simoleon

Purple Haze – 100 Simoleon

17_7.png

A fűvel több dolgot is lehet csinálni. Egyrészt bele lehet tölteni egy pipába, amit az építés módban jobb oldalt a Content – Custom Content részre rákeresve gyorsan elő fog adni. Ezután simünk elszívhatja és bódultan bulizhat.

Egy másik felhasználási módja a füves sütemény készítés. Egy szintén a moddal bekerült füves matricás zacskóra kattintva elérhető az „alapanyag” amit, ha a süti tésztába keverünk mennyei finomságot kaphatunk.

suti_1.png

Rehabilitáció, szülői felügyelet:

Ha a tini simet rajtakapja a szülő először is szörnyen megijed, majd azonnal rehabra küldheti, vagy elbeszélgethet vele a drogok súlyosságáról. A simek egyébként maguktól is elmehetnek elvonókúrára, mivel minél többet drogoznak annál nagyobb és hosszabb elvonási tüneteik lesznek és ha nem lesz pénzük anyagra, akkor bizony sokáig fognak szenvedni.

24_2.png

25_2.png

A modot ide kattintva érheted el! Az oldalt csak 18 éven felüliek használhatják, ezért egy felugró ablak rá fog kérdezni az életkorodra! (Enter, I’am 18+) A lap alján találod magát a letöltést, kattints rá és miután kész keresd meg a gépeden a Letöltések mappában.

26_2.png

A mod egy tömörített fájl formátumban jelenik majd meg, ami két fájlt fog tartalmazni. Ebből vedd ki (Kivágás) a két fájlt és tedd (Beillesztés) a képen látható

 Dokumentumok – Electronic Arts – The Sims 4 – Mods mappába.

27_2.png

Ha ez a két package fájl a Mods mappában van és a Gameplay részben is engedélyezve vannak a modok a játékban, akkor biztosan használni tudod!

mods.png

Remélem annyira rabjává válsz a Basemental Drugs modnak, mint simeid ezeknek a szereknek!

Jó szórakozást hozzá!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása