A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Baba-mama Simpercek: A tervezéstől a kirepülésig - 4.rész

2018/05/12. - írta: SimGuruZoli

baba_4.png

Sziasztok! Elhoztam nektek a baba-mama cikksorozat következő részét, melyben most a gyermekkor szépségeiről lesz szó. Megpróbálok minél több érdekességet elmesélni, mellé pedig pár érdekes történetet is hozok nektek, jó szórakozást!

1_27.png

Úgy néz ki, hogy kisebb ugrással fogjuk folytatni a sorozatunkat, ugyanis időközben párszor beléptem a játékba, és haladtam vele, képek pedig nem készültek, ezért ezer bocsánat tőletek.

A képen látható kisfiút azok biztosan látták már, akik elolvasták az utolsó cikket a sorozatból. Most itt az ideje, hogy bemutassam őt is!
Ő Hank, Aria örökbefogadott fia. Rajta keresztül próbálom meg nektek bemutatni a játék nyújtotta lehetőségeket.

2_31.png

Elsősorban egy olyan tevékenységre térnék ki, amit már remélem, mindenki nagyon jól ismer a játékon belül, ez pedig a leckeírás. Ahogy a képen is láthatjátok, a gyermek meg tudja írni egyedül is a feladatát, de akár felnőttek, vagy nagyobb testvére segítségét is kérheti a házi megoldásában. Figyeljünk rá, hogy amikor végzett a feladatokkal, akkor tegye vissza a fiatal sim a „könyvet” az eszközárába, nehogy véletlenül otthon maradjon.

3_27.png

Tanulással kapcsolatos interakciók közé tartozik az olvasás is, ha esetleg unatkoznátok, és nagyon nem tudtok velük mit kezdeni, mindenképp olvassatok a simekkel!

4_25.png

Szociális képességeit fejleszthetjük például a számítógépekre kattintva, ahol a következőre kattintsunk: „Chat in Kids Chatroom” – ez a gyerekeknek fenntartott biztonságos portál a Sims univerzumában. Elérhetünk még több funkciót a gyermek simünkkel, mint pl. : Browse Kid-Friendly Websites (böngésszen gyermekbarát oldalakat).
Ha egy kis szórakozásra vágyunk, akkor is rengeteg lehetőség közül válogathatunk.

5_21.png

Gyerekkorom egyik kedvenc „játéka” a buborékfújó volt, imádtam fújni őket, majd nézni, ahogy elviszi a szél. Persze a játékban nem ennyire idilli a környezet, de még így is jó móka. A gyermek simek tudják használni ugyanazokat a játékokat, amelyeket tipegő korukban. Sőt, kifejezetten jót tesz nekik, ha néha arra is tudunk időt szakítani, hogy szórakozhassanak, s nem csak a mindennapi szükségleteiket elégítjük ki.

6_21.png

Elérhetőek olyan tevékenységek is, mellyel a simünk nem csak jól szórakozik, de közben jártasságokat is fejleszt. Ilyen például a rajzolás, melyek a különféle interaktív asztalok megvásárlásakor válnak elérhetővé. (gyermekszoba berendezési holmiknál, azon belül a jártasságfejlesztőknél) Ez nagyban elősegíti, hogy idővel felnövő gyermekből művész válhasson.

7_23.png

Az egyetlen hangszer, melyet modok nélkül a gyermekek tanulhatnak, az a hegedű. Sok gyakorlás után gyönyörűen tud szólni a kezükben ez a hangszer, melyet majd egy új életszakaszba lépéskor le kell cserélnünk egy nagyobbra, és azon folytathatja a hegedülést olyan szintről, ahol abbahagyta.

8_22.png

Különböző játékoknál képek jelennek meg a gyermekek körül, ezek fejlesztik a fantáziájukat, ám csak akkor válnak láthatóvá, hogyha éppen a gyermek sim az aktív. Külső szemlélőként csak hadonászó, hajlongó emberkéket láthatunk!

Nos ebben a cikkben ennyi mindent szerettem volna kifejteni, remélem sokatoknak mutattam pár új dolgot is!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása