A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4 - Egyedi festmények a galériából!

2018/06/11. - írta: bomarty

kepek.png

Csak a The Sims 4 alapjátékkal rendelkezel? Unod már, hogy mindig ugyanazokat a tárgyakat használod építésnél? Szeretnéd feldobni simeid lakását? Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor ez a cikk neked szól.

05-31-18_1-02-59_pm.png

Bár az alapjátékban is sok egyedi és mutatós festmény, poszter, fali dekoráció kap helyet, mégis, ha folyton ezeket használod egy idő után kissé unalmassá válnak.

De mit lehet ilyenkor tenni?

Egyrészt elkezdheted fejleszteni simed festői jártasságát és ezzel új emocionális, klasszikus, pop-art…stb. képekhez juthatsz, valamint referencia festményeket készíthetsz.

A referencia képek esetén simed mindig egy adott nézőpontból tud fényképezni és ezután a fotó lenyomatát vászonra vinni.

sims-4-painting-photo-reference.pngsims-4-easter-objects.png

Ha nem szeretnél ezekkel bajlódni, akkor más játékosok referencia képeit is elérheted!

Nyisd meg a Galériát és írd be a keresőbe a reference szót, majd bal oldalt állítsd be a Rooms opciót. Ugyanitt beállíthatod azt is, hogy milyen kiegészítővel rendelkezel (Show Base Game) , illetve azt, hogy az újabb (Newest), a most népszerű (Popular Now), vagy a legnépszerűbb (Most Popular) tartalmakat akarod látni.

the_sims_4_2018_05_31_9_09_16.png

Így könnyedén válogathatsz a mások által készített festmények között. Ha valamelyik megtetszik mentsd le a könyvtáradba, vagy építés módban tedd le a telekre, majd egyszerűen fogd meg a képet és rakd ki egy tetszőleges falra.

the_sims_4_2018_05_31_9_18_25.png

A referencia képek mellett más jellegű festmények is elérhetőek a galériából, amelyek egy része az alapjátékban is megszerezhető. Tehát, ha nem akarod kivárni míg simed jártassága elér egy szintet, akkor akár azonnal megszerezheted ezeket a képeket is.

qbk5tzt.jpg

Írd be a painting, paintings vagy a paint szót a Galéria keresőjébe és bal oldalt jelöld be a Rooms és a Most Popular, Popular Now, vagy a Newest opciókat. Miután kiválasztasz és letöltesz egy képet a saját könyvtáradba kerül. Építés módban az előre elkészített szobáknál fogod megtalálni, azon belül a saját mentések között. Érdemes letöltés közben megnézni milyen a szoba típusa, hogy később könnyebben megtaláld. 

paintings.png

Ha ugyanebben a keresésben lentebb görgetsz fogsz találni néhány olyan képet, amik nem referencia és nem is a játék által elérhető festmények. Ezek között vannak ugyan egyedi tartalmas (CC) képek is, viszont a legtöbb egyszerűen az alapjátékkal letölthető és bármikor használhatod őket dekorálásnál.

1_29.pngthe_sims_4_2018_05_31_10_41_53.pngNéhány simmer direkt erre van kiéleződve, vagyis folyamatosan újabbnál-újabb káprázatos képeket töltenek fel a galériába, vagy korábbról feltöltött festmény kollekciók érhetőek el náluk.

Egy kis böngészés után kikerestem a számomra legváltozatosabb képeket, illetve néhány olyan játékost, akit jómagam is követek, mivel rengeteg tartalom elérhető náluk. Ha a kereső EA Account ID részébe beírod a felhasználó nevét te is könnyen rájuk találhatsz:

pb_carpediem1331id.png

Mandykay77mandykay77.png

Arianna_Nytearyanna_nyte.png

Nat052970nat052970.png

SimDelssimdels.png

tiya33tiya33.png

SurfChicCreationsurfchiccreation.png

Hol tudod felhasználni ezeket a képeket?

Amellett, hogy bármelyik szobát fel tudod velük dobni más lehetőségeket is magukban rejtenek ezek a képek. Egyrészt változatosságot és egyediséget vihetsz a simek otthonába, másrészt sokkal élethűbbé tehetsz vele néhány helyet, mivel posztereket, plakátokat, feliratos képeket is találhatsz a galériában. 

Tippek az egyedi képek felhasználására:

- bármilyen típusú szobában (gyerek, tini, nappali, konyha, fürdő)

- múzeumban (stílus, szín szerint is külön válogathatod őket)

- közösségi telkeken (bár, kávézó, könyvtár)

- étteremben (cukrászda, pizzéria, tengeri ételek, olasz)

- üzletekben (ruházat, elektronika, bútor, baba, virág)

- saját műterem kialakításánál

- fotó stúdió építésénél

Remélem segítségedre voltam ezzel a cikkel! Személy szerint gyakran használom ezeket a képeket, mert könnyen elérhetőek és változatosak. Ha szeretnél még egyedi képeket látni, akkor kattints a cikk végén lévő galériába és ha tetszik nyomj egy like-ot!

Jó böngészést és dekorálást!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása