A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: City Living - Kisokos: Ének jártasság

2018/06/25. - írta: SimGuruZoli

enek.png

A The Sims 4: City Living kiegészítővel a simeknek már arra is van lehetőségük, hogy énekeljenek.

city-living-karaoke-bar-1-825x510.jpg

Ahhoz, hogy simed énekelhessen nem kell mást tenned, mint rá kattintanod és a "Practice Singing" lehetőséget választanod. Ekkor a simed elkezd magában énekelni, alacsony szinten még igen-igen hamisan. Természetesen a simek nem csak magukon gyakorolhatnak, ellátogathatnak egy karaoke bárba, vagy akár egy saját mikrofont is vehetnek otthonukba. 

mts_noellebellefleur-1686068-writer_workfromhome.png

Ha simednek már elég magas az ének jártassága akár szerenádokat is adhat a kiválasztott simeknek, de akár zuhanyzás vagy főzés közben is dalra fakadhat. Ahhoz, hogy simed pénzt tudjon keresni hangjával, el kell érnie a 9. szintet a jártasságban, amikor már megírt dalszövegeit le is védtetheti a postaládára kattintva. Egy dalszöveg megírása 12 sim órába telik - ezt persze bármikor meg lehet szakítani, majd újra folytatni, hasonlóan a könyvíráshoz. A befejezett dalszövegek értéke 200 és 800 simoleon között mozoghat, és a sim egy hétig kap értük díjat a leadásuk után. 

the-sims-4-city-living-pc-screenshot-www_ovagames_com-6.jpg

Azok számára, akiknek ez a megoldás nem lett volna szimpatikus, van egy másik lehetőség is. A simnek meg kell tanulnia egy hangszeren is játszani (gitár vagy zongora), és el kell érnie rajta legalább a 3. szintet, hiszen így már bármikor kiállhat a város különböző részein zenélni pár simoleonért. 

the-sims-4.png

A magas ének jártassággal rendelkező simeknek érdemes gyakran a karaoke bárokat járni, hogy minél többször lenyűgözhessék az épp ott szórakozó simeket a varázslatos hangjukkal. 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása