A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Get Together - Játékteszt

2017/05/27. - írta: SimGuruZoli

maxresdefault_1_1.jpg

Végre eljött a második nagy kiegészítő, amiben rengeteg új dolog érkezett hozzánk. Kaptunk egy új várost, ahol simünket rengeteg új szórakozóhely várja.  Többek között egy kávézó, egy uszoda és egy kastély. Windenburgban német stílusú házakba költözködhetünk be, amik csodálatos vidéki stílust varázsolnak a városnak.

1492970765.jpg

Ha eddig még nem szerveztünk bulit, a kiegészítő telepítése után mindenféleképp fogunk, hiszen sokkal könnyebb sikeres partit csapni a bővült szociális interakcióknak hála. A legnagyobb újdonság a csoportok megjelenése. Mindenki szeret egy csoporthoz tartozni, simeink miért ne tehetnék? 
937215707.png
Szociális életüket nagymértékben megkönnyíti egy csapat, amit bármikor elérhet egy kis szórakozásra. Egyik legnagyobb pozitívuma, hogy teljesen ingyen van. Ha saját csoportot akarunk létrehozni, csak rá kell kattintanunk a „Groups” ikonra, és kiválasztani simünk barátait, hogy tagok legyenek, egy nevet adni a csoportnak és külön tevékenységeket kiválasztani. Beállíthatunk tiltott dolgokat, amik hasznosak lehetnek, ha simünk a saját házában hívja össze a barátait, továbbá egyenruhát, amit tetszés szerint választhatunk ki.  Csoportunkat tovább fejleszthetjük az összegyűjtött pontjainkkal számtalan módon. Természetesen már meglévő csapathoz is csatlakozhatunk, csak kérnünk kell egy tagtól, hogy vegyen be minket.
1328306182.jpg
Két új képesség érkezik, amik tökéletesen kiegészítik a bulik hangulatát. Ahhoz, hogy megtanuljunk DJ-módra zenéket mixelni, keressünk egy bulit, kattintsunk egy szabad DJ pultra, és válasszuk a számunkra megfelelő opciót. Otthonra is beszerezhetünk többféle pultot, amin megtanulhatjuk a képesség csínját-bínját. A mixeléshez menő trükkök, és szuper, új zenék is járnak. 
the-sims4-get-together-screen-1_2.jpg
A másik képesség a tánc. Csak 5 szintje van, így némiképp rövidebb időt igényel az elsajátítása. Ha szól a zene, rákattinthatunk a táncparkettre, a pultra, vagy akár az otthoni rádiónkra hogy elsajátítsuk a táncmozdulatokat. Csoportosan is táncolhatunk a bulin, ami nagyon jól összekovácsolja a csapatot, nem utolsósorban pedig csoport pontokat is szerezhetünk érte. Tánc közben továbbra is ápolhatják szociális kapcsolataikat, így meg is duplázhatjuk a pontjainkat. Érdemes kikalkulálni a csoport menüjében, miként szerezhetjük a legtöbb jutalmat.
875087475.jpg
Rengeteg új ruhát, frizurát és tárgyat kaptunk a kiegészítővel együtt. Kiemelném a játékokat. Az EA csoportja most sem feledkezett meg a kisebbekről, akik egy „ne ébreszd fel a lámát” asztalt kaptak. Számomra a legtetszetősebb játék a biliárdasztal. Simeink barátaikkal akár csocsó meccset is játszhatnak. Ezeken kívül bővülhet simünk játékterme egy darts pályával, egy videojátékkal és egy új sakk asztallal. Többen hiányolták a nyilvános etyepetyét, azt az igényt is sikeresen is kielégítette az új kiegészítő. Egy óriási beépített gardróbban, vagy akár egy nagy bokorban is szerelmeskedhetnek simeink.
1236163411.jpg
A kapcsolatok szoros összefonódása révén sokkal több időt fognak simeink telefonon lógni, ugyanis folyamatos meghívásokat kapnak a barátaiktól, ismerőseiktől különféle bulikra. Ez néha nagyon jó dolog, de bosszantó is lehet, ha folyamatosan kapjuk ezeket.
Összegezve elmondhatom, hogy nagyon jó kis kiegészítő, de azért lehet nélküle élni. Semmi olyan nem jött vele igazából, amire azt mondtam volna, hogy „hű erre vártam egész eddig”. Természetesen ez személytől is függ.

Értékelés: 10\7

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása