A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Parenthood Game Pack - Azok a bizonyos Karakter Készségek

2017/05/29. - írta: SimGuruZoli

Egy eddig még sosem látott újdonság érkezik a Május 30.án megjelenő Parenthood Game Pack-be, ezek a Karakter Készségek. Ha simed odafigyel gyerkőcére és megfelelően neveli, öt különböző területen fejlődhet, ezek a Felelőségtudatosság (Responsibility), Konfliktus Kezelési Késség (Conflict Resolution), Empátia (Empathy), Önuralom (Emotional Control) és Viselkedés (Manners). Abban a pillanatban, ahogy a csecsemő simből tipegő lesz a Simológia(Simology) panelen egyből megjelennek a készségek amelyek természetesen negatív oldalra is elmozdulhatnak, ezzel garantálva a szörnyű felnőtt sim éveket. De szerencsére a maradandó jellemvonásokat a sim nem ezek alapján kapja. 

2017-05-16-19_54_50-the-sims-4-parenthood_-official-trailer-youtube.png

Ha készségpontokat szeretnék gyűjteni akkor különböző tevékenységeket kell elvégeznünk tipegő simünkel amelyekre akár a szülő is ösztönözheti őket, jó irányba terelve ezzel csemetéjük fejlődését. Egy igazi és odafigyelő szülő megtanítja gyerkőcének, hogyan kell megteríteni az aztalt, illetve a "köszönöm" és "kérem" szavak állandó használatára. Természetesen leszoktatja őket a csúnya beszédről, pukizásről, büfizésről, hiszen ha nem teszi, nagyon rossz következményekkel nézhet szembe az elkövetkezendő pár SimÉvben. Ha egy tini simnek nem sikerült elég készsépontot gyűjtenie akkor a fiatal felnőtté válás pillanatában megkapja a "neveletlen" jelzőt mellyel olyan interakciók nyílnak meg számára mint a csúfolódás és az indokolatlan káromkodás. 

ts4_0208_gp05_blog_screen_02_002.jpg

Egy neveletlen simnek megváltozik a viselkedése is, előszeretettel fog másokkal durván és gonoszan bánni, illetve nem fogja érdekelni az őt körülvevő rendetlenség. Na de ez volt a rosszabbik eset. Ha a simünk odafigyel és gondosan nevelgeti csemetéjét egy jó magaviseletü, okos, illemtudó felnőtt lesz belőle, aki ennek köszönetére sokkal hamarabb tud majd kapcsolatokat kialakítani. 

Nem szabad megfeletkeznünk a szintén új úgy nevezett Rizikó Kártyákról sem amelyik váratlen helyzet elé állíthatják a sim szülőket akiknek döntéseik nagy befolyással lesznek a gyerkőc fejlődésére. 

grounding.pngHa már nagyon elegünk van gyermek vagy épp tini simünk kicsapongásaiból a szülőknek a következő eszközök állnak a rendelkezésükre, hogy kicsit helyrebillentsék a gyerkőc gondolatait. Elvonhatjuk tőlük a számítógép, TV, illetve telefon használatát. Ezen kívűl még eltilthatjuk a barátaitól, a zenehallgatástól, illetve a játékoktól. És amire mindenki várt, természetes szobafogságot is adhatunk simünknek, ami egy napig tart. 

 

 

 

 

 

 

Végezetül a cikket a The Sims 4 Parenthood Game Pack új előzetesével zárnám! Ne feledjétek, Május 30! 

Forrás: Sims VIP, Sims Community, Egyesült Sims Csoportok, Sims Addicts

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása