A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Egy nyári álom...The Sims Hungary SimSzépségverseny!

2017/06/17. - írta: SimGuruZoli

 Elérkezett a várva várt nyár, és ezzel együtt az iskola vége is! Reméljük mindenkinek sikerült egy élményekben gazdag és természetesen sikeres tanévet maga mögött hagynia. Ennek örömére mátol már jelentkezni is tudtok új SimSzépségversenyünkre amely ezúttal az "Egy Nyári Álom" címet kapta. 

nyar_3.png

Mindenkinek vannak álmai, aki pedig azt mondja nincsenek - hazudik. Tudtátok, hogy az álmok nagy része nyáron valósul meg? Mivel az idei témakőr nagyon tág, sőt talán az eddigi legszabadabb...a SimSzépségversenyeink történetében először, két nyertest fogunk hírdetni! Egy díj jár a legszebb Sim készítőjének, egy díj pedig a legszebb kép (táj, dekorációs elemek, összhang stb) készítőjének. 

Jelentkezési feltételek: 

Készíts egy képet amely tükrözi egy Nyári Álmod. 

- A Sim illetve a kép készülhet bármelyik Sims szériával(beleértve a Krónikákat is), kivétel ezalól a The Sims 1.

- A Sim lehet Gyerek, Tini, Fiatal Felnőtt, Felnőtt, vagy akár idős. 

- Használhatsz Egyedi Tartalmakat és MODokat.

- Bármelyik kiegészítőt használhatod.

- Mimimális szerkesztés engedélyezett - Fényerő javítása, élénkítés - más szerkesztéssel ellátott képeket nem veszünk figyelembe.

- Saját képpel és simmel jelentkezz - úgyis megtudjuk ha csaltál. 

 

Pár tipp, hogy beküldeni kívánt képed jobb legyen:

- Állítsd a grafikai beállításokat a maximumra, lépj ki a játékból, majd lépj be újra. - Sokkal részletesebb és szebb lesz a játék. 

- Ha képet szeretnél készíteni először nyomd be a TAB billentyűt - így elérhetővé válik a kamera mód aminek segítségéval sokkal szabadabban tudsz mozogni. 

- Képet készíteni a "C" billentyű lenyomásával tudsz - a Screenshot a Dokumentumok > Electronic Arts > The Sims 4/The Sims3/The Sims 2 > Screenshots mappában lesz elmentve. 

 

Jelentkezni a Facebookos oldalunkon tudsz üzenetben! Sok sikert kívánunk mindenkinek! 

 

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása