A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Építési tippek, praktikák

2017/07/12. - írta: dakosgergo04

tz.png

Sziasztok! Tőlem már megszokhattátok hogy építős cikkeket írok és ez most sem lesz másképp. Ma építési tippeket hoztam nektek, amik hasznosak lehetnek, ha házat építetek, vagy berendeztek. Kezdjük is!

Biztos volt már nektek is olyan,hogy valamilyen falat ki szerettetek volna törölni, és azt minél gyorsabban. Itt a megoldás! A dolgod csak annyi hogy nyomod a ctrl-t (ctrl=control) és úgy csinálod mintha építenél bele még egyet. Ezt akkor csináltad jól, ha a fal alatti csík sárga.

A következő inkább a kezdőknek szól. Ha még csak most ismerkedsz a játékkal, és az első házadat építed, ez hasznos lehet számodra. Mit kell tenned hogy egy egész szobát ki tudj festeni, vagy parkettázni? Csupán annyi a dolgod, hogy nyomod a shiftet, és ennyi az egész.

A következő, azoknak szól, akik szeretnélnek ferde alakú tetőt használni a házukhoz. Ugye, amikor kicsinyíteni szeretnénk tetőnk hosszúságát. Ugye itt csupán annyi a dolgunk, hogy egy kis nyíllal átméretezzük. Na de, mi van akkor, ha csak a tető egyik oldalát szeretnénk kicsinyíteni. Annyi a dolgunk, hogy miközben mozgatjuk a nyilat, a shiftet nyomva tartjuk. Ennyi az egész.

A következő egy padlós tipp. Ha szeretnél háromszög alakú padlót készíteni csak annyi a dolgod hogy miközben raknád le, nyomod a ctrl (control) billentyűt és mellé az f billentyűt. És végül az utolsó.

   Biztos te is gondolkodtál már azon,hogy milyen jó lenne ha a festményeket bárhová tudnánk rakni a falon. Na erre itt a megoldás. Miközben lerakod a képet, nyomd az alt billentyűt,és máris szabadon teheted le.

Remélem tetszettek a tippek, és ti is kipróbáljátok majd valamelyiket. Sziasztok! :)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása