A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Napközi mod.

2017/09/25. - írta: SimGuruZoli

napkozis_mod.png

Akinek megvolt a The Sims 3 Nemzedékek kiegészítő ismerős lehet számára a Napközis Karrier. Egy német modcsapatnak köszönhetően ez most visszatért a The Sims 4-be is! 

"Síró tipegők, teli pelenkák, vérző ujjak és törött ollók - ezekkel a helyzetekkel kell megbirkóznia egy igazi Óvónőnek. Igaz, hogy erős idegrendszerre lesz szükséged, hogy elviseld a gyermekek által keltett világvége hangulatot, de ha mindent az irányításod alatt tartasz, rengeteg boldog pillanatot szerezhetnek neked ezek az apró kis csöppségek" - írja a karrier leírása. 

ui_erzieher_karrierefenste_en.jpg

A karriernek a többihez hasonlóan tíz szintje van, illetve a tini és felnőtt simek dolgozhatnak a napköziben! Ha simed előléptetésben szeretne részesülni különböző jártasságokat kell fejlesztenie, mint pl. a Karizma és a Humorérzék. 

FONTOS: A napközis karrier nem egy Aktív karrier - tehát nem szükséges hozzá a Get To Work kiegészítő!

Letöltés: A modot INNEN tudod leölteni teljesen ingyenesen. A letöltött fájlt csomagold ki, majd a .PACKAGE végződésű fájlt másold be a The Sims 4 Mods mappájába. 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása