A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Bemutatkozik a Windenburg Gimi!

2017/11/10. - írta: bomarty

beharangozo_1.png

Műfaj: romantikus, vígjáték, dráma

Írta és illusztrálta: bomarty

Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott

Olivia Hopkins egy átlagos, 14 éves lány, aki családjával vidéken él nagy szeretetben és harmóniában. Minden álma teljesül, amikor megkapja a hírt, hogy felvételt nyert a windenburgi középiskolába. Ezzel élete hatalmas fordulatot vesz: új iskola, új emberek, és az áhított zene, tánc és ének tanulás.....mindezekért izgatottan várja az utolsó nyarat, amit a kisvárosban tölt.

Olivia úgy érzi nincs lehetetlen számára...boldog és rettenthetetlen. Ennek az idilli képnek azonban hamar vége szakad, amikor egy forró nyári napon szülei kirándulni indulnak autójukkal, balesetet szenvednek és többé nem térnek vissza. A lány pszichológus segítségével próbálja feldolgozni elvesztésüket, s emiatt egy hónap halasztást kér középiskolai tanulmányai megkezdésében.

10-05-17_6-20-25_pm-2.png

A Windenburg Gimnázium egy hosszú évek óta fennálló, nagy népszerűségnek örvendő művészeti iskola, ahol a diákok csakis modern és kreatív tantárgyakat tanulnak, mint például a divattervezés, modern tánc, gitározás vagy fotózás.Vajon sikerül Oliviának a történtek után beilleszkednie az új közösségbe? Barátokra lel, vagy netán kiközösített és megbélyegzett diák lesz?

cats_1.jpg

Az hogy hogyan alakul Olivia sorsa tőled is függ!

Minden epizód végén lesz egy kis momentum, ami tovább vezeti a cselekményt...hogy mi is lesz ez? Azt te döntheted el szavazással!

A Windenburg Gimi hamarosan kitárja kapuit, hogy betekintést engedjen a tinik olykor drámai, olykor mókás, vagy épp nagyon is komoly hétköznapjaiba. Tarts velünk és légy részese a történetnek!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása