A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4 volt a fa alatt? - Első lépések a játék telepítéséhez.

2017/12/26. - írta: SimGuruZoli

elso_1.png

Ha The Sims 4-et, vagy esetleg egy kiegészítőt hozott a Jézuska karácsonyra, ez a cikk neked szól, hiszen összeszedtünk minden tudnivalót arra az esetre, ha kérdésed merülne fel!

10252450.jpg

Ha teljesen új vagy az Electronic Arts játékok világában első lépésként le kell töltenéd az Origint, amely az EA dedikált játékkliense. (Kattints az Origin feliratra a kliens weboldalának megnyitásához.

2017-12-26.png

Következő lépésként le kell töltened a klienst a Download gombra kattintva. Értelemszerűen ha Windows-t használsz a bal oldalit válaszd, ha pedig Mac-et a jobb oldalit.

Várd meg míg letöltődik a fájl, majd nyisd meg. A telepítés automatikusan elindul. 

2017-12-26_1.png

2017-12-26_2.png

A telepítés után a bal oldali ablak fog fogadni. Ha van már EA fiókod akkor egyszerűen csak jelentkezz be. Ha nincs, akkor kattints a Create an Account gombra és hozz létre egy sajátot. Bár nem szép dolog, ebben az esetben érdemes picit csalni az életkorral, hiszen a 14 éven aluli játékosoknak az Origin nem engedi használni az olyan remek funkciókat a játékban mint pl. a Galéria, ahol rengeteg más játékos alkotását tölthetjük le.

2017-12-26_3.png

Bejelentkezés után ez az oldal fog fogadni, végre elkezdhetjük a játék telepítését. Első lépésként kattints a bal felső sarokban lévő Origin gombra. 

2017-12-26_5.png

Itt válaszd ki a "Reedem Product Code" lehetőséget, majd kattints rá. 

2017-12-26_6.png

Ez az ablak fog eléd tárulni. Ha eddig még nem bontottad volna ki a The Sims 4 dobozát, most tedd meg, hiszen benne van a kód, ami a telepítéshez elengedhetetlen. Az egyik lapon lesz egy 4x5 számból és betűből álló kódsor, azt kell beírnod a fehér mezőbe.

FONTOS! A kódot csak egyetlen egyszer lehet felhasználni, egyetlen egy fiókhoz. Jegyezd meg a jelszavad, hiszen ha nem tudsz belépni az Originbe, a játékod is elveszhet. Szintén jó tudni, hogy a játék nem számítógéphez, hanem fiókhoz kötött. Ez azt jelenti, hogy bárhol a világon bejelentkezel egy számítógépen az Origin fiókodba, a The Sims ott lesz a játékaid között, ahonnan le tudod tölteni.  

Ha beírtad a kódot és ellenőrizted, hogy helyes-e, kattints a Next gombra. 

2017-12-26_7.png

És készen is vagyunk! A The Sims 4 ezek után meg fog jelenni a My Game Library oldalon, ahol automatikusan elkezd letöltődni. Ez az internet sebességedtől függően lehet 10 perc, de akár 3-4 óra is. Az origin jelezni fog, ha a letöltés befejeződött, ettől kezdve nem kell mást tenned, mint a The Sims 4-re kattintani, majd az oldalról felugró menüben a Play gombot választani!

Jó simsezést és kellemes időtöltést kívánunk!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása